Aruba o Curacao

 Sitter just nu på balkongen som badar i sol och ser Aruba förvinna bort mot horisonten. Nice…. Vi har alltså varit i Oranjestad i dag som ligger på Aruba. Våran plan var från början att ta en taxi till en beach som heter Palm Beach som vi var på förra året. Men vädret var lite halvskumt och vi vet ju av erfarenhet att när det väl börjar regna så kommer det ju inte lite vatten……då kommer det ett helt hav från himlen…:) och då är det inte mysigt att ligga på beachen. Så vi gjorde en liten drive på stan som är rätt mysig. Strosade runt och det blev faktiskt lite shopping också……men det var Benke som stod för den biten idag…:)
Annars på Aruba brukar vi ju rida men jag känner att jag vill få bort mina skruvar i benet innan jag ger mej ut på några halvgalna ridturer igen…..haha..:))
När vi väl kommit tillbaka till båten och tänkte lägga oss vi pooldäck och mysa……då kom regnet…..det fullkomligt öste ner och vi var glada att vi var ombord igen.
 
Igår var vi på Curacao. Då hade vi tänkt mingla runt lite på stan, Willemstad, eftersom det är en bra shoppingstad. Känns lite europeisk eftersom det är en holländsk ö och det bor en massa holländare där. Renare och snyggare än andra öar. Men när vi väl kommit ner på stan var vi både trötta, svettiga och lite kinkiga för att det var så stekhett ute så det blev en taxi till Cabana Beach. Hade en härlig dag på stranden innan det var dags att åka tillbaka till båten. Nu återstår tre dagar till havs innan vi kommer upp till Tampa, Florida.
 
Sköt om er…….
 
Piren på Curacao
 
Liten vy över Willemstad, Curacao
 
Badpojke.....haha
 
I väntan på vår taxi från beach till båt.....
 
En mysig galleria i Oranjestad på Aruba
 
Vet inte riktigt vem av ödlorna Benke egentligen tog på....haha...
 
Turist.....lost in Aruba.....

Kommentarer
Postat av: Irene

Härliga bilder som vanligt!
Passa på o njut de sista dagarna på båten. Ingen middag med kaptenen i år??
Kram

2013-11-06 @ 21:55:37
Postat av: Inga

Här är det regn å ruskväder så nu uppskattar vi fina bilder på båtar å snygga badpojkar. Men jag kan bara se en ödla som sitter på stenen, var är den andra? Kramiz

2013-11-07 @ 07:52:15
Postat av: Åke

Har håret hamnat på bröstet?? brooooosan

2013-11-10 @ 19:28:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0