Heta dagar och Brighton Beach

Igår var det så varmt ute så vi helst av allt velat åka till nån beach....det var 28 grader ute och då är det inte så skönt att vara mitt inne i N.Y......man ska ju inte klaga på solen men vissa gånger tycker t.o.m jag att det blir lite för varmt...😜 Efter ett par timmar på stan satte vi oss på en skön trattoria i Little Italy och tog lite svalkande att dricka...softade lite.
Framåt eftermiddagen gick vi till Gourmet Garaget ( typ Konsum fast miljoner gånger bättre ) och köpte lite ätbart och tog med det upp på vår takterrass. Sen hade vi en skön eftermiddag där uppe med en bra bok innan vi gick ner och packade lite.
På kvällen när vi gick ut och käkade middag var det fortfarande nästan 25 grader ute......
 
Idag har vi haft en härlig dag i Brooklyn. Vår vän Irina skulle visa oss runt i sina hemmatrakter, så vi tog tunnelbanan ut till det berömda Coney Island.....som ligger längst ut i Brooklyn....vid havet. Där mötte Irina upp oss utanför det berömda snabbmats haket Nathan's. 
 
Från Coney Island går det en strandpromenad som sträcker sig hur långt som helst.....så vi promenerade på den tills vi kom till Brighton Beach där Irina bor. I alla områden omkring här är det i stort sett bara ryssar som bor så många skyltar är både på ryska och engelska. Irina kommer från Ukraina och har bott här i femton år.
Vi käkade lunch på en restaurang på strandpromenaden som de brukar gå till och där de brukar ha sina fester när någon fyller år. Vi käkade traditionell rysk mat som heter Pelmini och Vareniki. Pelmini var någon form av pasta med kött i och smakade köttbullar 😀 och Vareniki såg ut som pastaknyten men var gjort av potatis. Supergott!! Till det en traditionell sallad Olivie. Ölen som vi drack till var dock tjeckisk.....Krusovice.
 
Vandrade sen från strandpromenaden in mot stan....genom mysiga villakvarter. Sååå kul att se något annat än det vanliga New York. Framåt kvällen hämtade vi Irinas femåriga son David från "förskolan" innan vi tog tunnelbanan hem till Manhattan igen. Mycket nöjda med dagen och fulla av nya intryck.
 
Nu är vi i stort sett färdigpackade och redo att åka hem i morgon. Det har som vanligt gått vansinnigt fort....framför allt på slutet....
Vi får tacka alla som varit med på vår resa och hoppas ni hänger med även nästa gång som blir mitten på oktober. Men först hoppas vi på en lång och härlig sommar 😀😎☀️
kramar från oss!!!
 
P.S. Imorgon får vi ett nytt litet barnbarn ❤ Håller alla tummar för Susanna och Marcus att allt går som det ska i morgon.
 
Liten törstsläckare i Little Italy
 
"Konsum"
 
Lite lunch på vår takterrass 
 
Middag på en lummig liten uteservering
 
Det var en glutenfri restaurang......
 
I morse när vi kom fram till Coney Island med tunnelbanan
 
Nathan's där vi skulle träffa Irina
 
Tunnelbane stationen i Coney Island
 
Där står jag och väntar på Irina
 
Utanför det berömda nöjesfältet.....
 
Beachen 
 
Beachen med Irina....
 
Strandpromenaden är hur lång som helst.....supermysigt
 
Äkta rysk lunch på Tatiana
 
Restaurangen Tatiana
 
Brighton Beach.....
 
....mera Brighton Beach
 
Villa kvarter....
 
Mysiga områden
 
Inget hus var det andra likt......
 
En å som delade stan.....
 
Irina bor på andra sidan....
 
Irina sa att de brukar gå ner med sonen och mata alla svanar som bor i ån.....
 
Irinas sida av stan......
 
Har hämtat sonen David
 
På väg till tunnelbanan.....
 
På väg hem till Manhattan med tunnelbanan

Aladdin och förlorad lur

Har precis kommit hem efter en dag på stan som avslutats med en härlig påskmiddag på mysiga PJ Clarke's. Jag åt en smarrig Cobbsallad med hummer....mmmmmmums och avslutat med en god Irish Coffe. Benke åt något betydligt mer onyttigt 😜 men vi har ju traskat runt rätt bra idag så han var väl värd det 😘 Vi har varit i Central Park idag och gått runt i ett par timmar. Njutit av den "friska luften". Det är ju så häftigt att man har bevarat så mycket natur mitt inne i staden. Man glömmer verkligen bort att man är mitt i N.Y.
 
I går var det sorgens dag för Benke....han blev av med sin mobiltelefon 😫😱😪......han hade den i fickan på jackan som han hade i handen och förmodligen är det någon som har snott den.......vi tillbringade ändå hela eftermiddagen med att springa runt som dårar för att leta på de ställen vi hade varit på och fråga i den butik där han vet att han hade den senast. Självklart ingen lycka där.....katastrof för honom som har ALLT i telefonen.
 
Igår kväll var vi på en Broadwayshow.....Aladdin. Superbra!!! Tyvärr hängde vi Inter riktigt med i allt dom sa för dom pratade så fort men ändå otroligt sevärd och väldigt rolig 😀😀😀
 
Vi önskar er alla en Glad Påsk 🐣🐥🐤
 
 Washington Square
 
 Mera Washington Square
 
Ni ser väl vad det är för litet hus....😀 
 
Mitt fovorithus.....Flatiron.....det är så otroligt smalt...
 
Kompis......
 
 Försöker få lite internet uppkoppling.......
 
 Mysigt område kring Washington Square......
 
Strax innan upptäckten att mobilen är borta.....😬
 
En mörkhårad korris.😜😍
 
Middag innan Aladdin på Irländska puben Connolly's på Times Square
 
Times Square by night
 
 Vår teater.....New Amsterdam 
 
Inne på Amsterdam 
 
Tunnelbanan hem efteråt.....
 
Hade lite problem med vår tunnelbana....den gick natt trafik och hoppade över vår hållplats...så vi fick vända och åka tillbaka.....😳😜
 
Central Park.....
 
Mera central park....
 
....ännu mer.....
 
...och mera....
 
Den berömda bron.....
 
Mera bro....😜
 
På äventyr.....
 
 En välbehövlig fika efter ett par timmar i parken.....
 
 
Påskmiddag på PJ Clarke's
 
En som är mätt och belåten....
 
PJ Clarks är en jättemysig restaurang som ligger i ett av N. Y s äldsta byggnader. Det ser verkligen udda ut med det gamla huset mitt bland alla skyskrapor. Den öppnade som en saloon 1884 och drevs av en Irländsk immigrant som hette Patrick J Clarke's.
 
En lite bättre bild av PJ Clarke's

High Line och Shopping

Hej hopp alla bloggers..... Igår var det sååå varmt ute. Termometern visade på 25 grader framåt förmiddagen och då blir det nästan olidligt att springa på stan så vi bestämde oss för att gå till "The High Line" och få lite "frisk" luft.

High Line är en idag övergiven upphöjd järnväg på Manhattans västsida, som byggdes 1929 och var i bruk från 1934 till 1980. Spåren skulle inte gå direkt ovanför avenyerna utan ringla sig mellan byggnader och sedan sammanlänkas direkt med fabrikerna och lagren i stan.

2009 började dom renovera och nu är större delen av järnvägen ombyggd till en lång och smal allmän park som sträcker sig 22 kvarter och är ca. 2,5 kilometer lång. 

Vi gick den för ett par år sedan oxå och det är rätt häftigt att gå högt ovanför den hektiska och bullriga staden. Den börjar nere vid Chelsea så vi fick oss en rejäl promenad för att komma dit och vi valde såklart att gå de små mysiga gatorna istället för de stora så det tog en bra stund. Men det är kul att se alla gamla fina hus i de otroligt lugna kvarteren. Man kan nästan inte tro att man är i samma stad 😊 

Man kan välja att gå upp/ner på ett par olika ställen men vi gick ända till slutet.....man kommer av på 34 streeten. När vi kom ner på gatan igen var vi varma och jäkligt fika sugna så vi gick bort till Bryants park. Köpte kaffe och liten "lunchbox" på Starbucks med sandwich och morötter och satte oss i parken. Vi hade en otrolig tur som lyckades få en sittplats för jag har aldrig sett så mycket folk i den parken någon gång. Verkligen ALLA skulle vara där i det fina vädret.

Efter att fått i sig lite kaffe fick vi lite nya krafter och gick upp till Saks på femte avenyn. Det visade sig att Irina jobbade där uppe den här veckan så vi hoppade in och hälsade på henne. Hon blev superglad som vanligt och vi bestämde att vi på måndag när hon är ledig åker hem till henne i Brighton Beach som ligger i Brooklyn. Hon vill visa oss runt lite....bl.a. det kända Coney Island....

Efter att ha vandrat runt lite på Femte Avenyn och runt de krokarna som vi alltid har bott förut när vi varit i N.Y. så längtade vi bara "hem" till lugna Soho. Det är sjukt mycket folk runt "uptown" eftersom det är påsklov, så Times Square kändes inte alls lockande att gå till.
Vi tog tunnelbanan hem till oss 😀 Middag blev det i little Italy på en mysig uteservering. Super härlig kväll 😀
 
Imorse vaknade jag av att jag var jäkligt förkyld....😡😡🤧🤧🤒🤒 Sååååå onödigt!!!!!! Det blev en seg morgon och jag tyckte synd om mej själv.....och så regnade det lite oxå så vi gick ner till 21 Centery och tröst shoppade lite 🤑😍 Blev inte så mycket mer gjort idag....käkade en god middag i Tribeca där jag fick så mycket mat att trots att jag vräkt i mej massor så jag blev tjockmätt hade jag fortfarande mer än hälften kvar på tallriken....😬😜
 
Nu har jag dessutom vräkt i mej massor av magiska blå piller och både nässpray och halsspray så det vore väl attan om jag inte mår bättre imorgon.....annars tror jag att jag ska reklamera den här resan.....😡😜😳😀
 
En häftig grill vi såg utanför en restaurang 
 
Ser ni vad som växer i detta träd?? 😊
 
Tror ni att man får riktiga köttbullar här????
 
Cool brandstation......
 
Uppe på High Line 
 
Gamla spår....
 
High Line
 
Mera High Line
 
Jag skulle inte vilja jobba som fönsterputsare.....(syns inte på bilden men huset är väääääldigt högt)
 
Ett väldigt högt hus dom byggt precis bredvid High Line....skulle nog inte vilja bo i detta akvarium liknande lägenheter......
 
Nu har vi kommit till slutet av High Line.....denna del fanns inte när vi gick här sist.....
Hudsonfloden i bakgrunden 
 
Selfie....😘
 
Liten lunch i Bryants Park
 
Irina på Saks
 
Middag i Little Italy

New York

 Nu har vi då äntligen kommit till New York. I lördags morse kom det en shuttle till vårt hotell i Fort Lauderdale och körde oss till flygplatsen. Väl på flygplatsen såg vi kaoset redan utanför och när vi kom in möttes vi av superlånga köer och människor som virrade runt...... det var tur att vi var ute i väldigt god tid. Eftersom vi har så mycket bagage med oss så måste vi boka första klass och då har man ju prioriterad incheckning men det hjälpte inte så mycket den här gången......och vi var lite nervösa för att när vi väl kom fram skulle få höra att dom dubbelbokat oss eller nåt och att vi inte skulle komma iväg idag heller......😬 Men till slut blev vi iallafall incheckade och vi kom igenom säkerhetskontrollen utan problem. 
 
När vi väl satt på planet är det ju rätt lyxigt att åka med första klass och sitta bekvämt och så får man ju lite lunch oxå. Till maten valde jag ett glas vitt vin och när jag sa till "vår" "flygvärd" som serverade att jag tyckte vinet var väldigt gott, så kom han efter en liten stund och smusslade till mej en påse med en hel flaska i 😀😀😀 Den blir god att ha någon dag i solen på vår takterrass 🥂🍾🍷
 
Vi landade vid fyra på La Guardia flygplatsen i New York och tog sen en taxi till vårt hotell i Soho. Vi blev glatt överraskade när vi kom upp på vårt rum.......förra året hade vi världens minsta rum....ett typiskt New York rum men nu fick vi ett riktigt stort rum för att vara här.....och ismaskinen utanför dörren.....perfekt 👍😀
 
Igår gick vi ut utan att ha något speciellt mål....vädret var härligt med strålande sol. Vi hamnade efter ett par timmar och ett antal butiker senare på Union Square där vi gjorde som alla New York borna gör.....köpte fika och sandwich och satte oss i parken och käkade lunch....
Efter det obligatoriska besöket på DSW (skovaruhus) så började vi flanera neråt mot Soho igen. När vi började närma oss vårt kvarter så var klockan redan över sju så vi bestämde oss att hoppa in på en Italiensk sylta som vi gick förbi. " il Corallo Trattoria" . Käkade en otroligt god pasta till middag innan vi gick hem nöjda och trötta i fötterna.
 
Idag var vår plan att gå ner mot Ground Zero och den nya gallerian som är öppnad i krokarna. Battery Park City.  Det är en superflott galleria bara med butiker som Gucci, Hermes, Buberry, Mikael Kors....etc...men även Saks Fifth Avenue där vår vän Irina har börjat jobba som Business Manager på Bond No.9 Exclusive Parfumerie . Vi tänkte komma och överraska henne.....men hon var ledig idag....mycket snopet.
 
Men det låg ju fint nere vid vattnet och man kunde promenera längs med vattnet ända till Battery park där färjorna  går till Frihetsgudinnan och till Ellis Island.
Vädret var ännu varmare än i går så det var superhärligt att gå där och njuta vid vattnet och härlig utsikt. Vi fortsatte längs med vattnet ända upp till Pier 17 som blev förstört av orkanen Sandy för ett par år sedan men det är fortfarande en byggarbetsplats.....synd
 
Vi knatade upp mot Chinatown och käkade en väldigt sen men smarrig lunch på ett ställe vi hittade förra året i chinatown som gör crepes....Vi käkade en supergod med BLT sallad i 😜
 
Sen var det rätt lagom att gå hemåt. Det var forfarande väldigt varmt ute så vi gick upp på vår härliga takterrass på hotellet och hade det skönt. Men nu börjar det bli kyligt så vi gick precis ner till rummet. Snart dax att gå ut och käka middag.
 
kramar från oss
 
Väntar på vår shuttle till Fort Lauderdales flygplats
 
Vårt hotell i Fort Lauderdale.....perfekt för en natt....
 
Väntar på bagaget i New York
 
Vårt hotellrum....ovanligt stort för att vara i N.Y.
 
Min vinflaska jag fick på planet.....😀😀 vill alltid åka första klass 😀😀
 
Polisbil för pygméer 
 
Lunch i Union Square parken
 
Har du nåt till mej.....?? 😘🐿
 
Union Square
 
Union Square....DSW längt till höger....
 
Softar lite.....
 
En mysig liten innergård mitt i stan...
 
Mysigt område i Greenwich Village
 
Turist på stan 😘
 
Mera Greenwich Village....
 
Vår Italienska trattoria...
 
Bredvid ground zero.....Battery Park City där den nya gallerian ligger.....
 
Den ligger rätt trevligt....
 
.....med fin utsikt över till New Jersey...
 
Ingången till gallerian i bakgrunden
 
Innanför entrén.....lyxigt...
 
Vandrade sen vidare längs med vattnet.....
 
Kom fram till Battery park.....
 
.....och var tvungna att ta en lite paus....
 
Sååå varmt att skjortan åkte av..😀☀️🍻
 
Ellis Island
 
Frihetsgudinnan 
 
Nya WTC tornet.....
 
Fortsättning på vår promenad mot pier 17...
 
Lite malplacerat fint litet hus mitt bland alla skyskrapor....
 
Helikopterplattan där vi flög helikopter ifrån för några år sedan......
 
Man kan ta vattentaxi till IKEA....😜
 
En lite öde gata bredvid Pier 17
 
Chinatown
 
Mera Chinatown
 
Vår goda crepe med BLT sallad i
 
Vår härliga takterrass 
 
Skönt i solen....
 
Utsikt från vår takterrass 

Inställd flygning

Dagen idag blev ju inte riktigt som vi planerat......  Vi kom av båten ganska smidigt efter vi ätit en sista frukost ombord. Fångade en taxi och drog iväg till flygplatsen. När vi kom in på flygplatsen tyckte vi att det var ovanligt mycket folk där och det kändes väldigt kaosigt.....Vi förstod rätt snart att det vankades problem och när vi skulle checka in fick vi reda på att vårt flyg var inställt och att dom hade bokat om oss till imorgon!! 😳😡
 
Det visade sig att det har varit kraftigt oväder med orkaner och tromber så alla flyg hade varit inställda till berörda delstater och att dom nu höll på för fullt att boka om alla. Det fanns inte ett enda flyg att uppbringa som kunde ta oss till New York idag.....det var bara att gilla läget och försöka hitta ett hotellrum för natten.
Jag ringde till de hotell jag kände till men de hade inga rum lediga..... men efter lite fixande lyckades vi få ett rum på ett hotell ca 10 min från flygplatsen. Quality Inn.
 
Tog taxi dit och det visade sig att det var ett helt ok hotell med en mysig innergård och härlig pool. Efter vi hade checkat in och fått vårt rum var vi tvungna att ringa till hotellet i New York och tala om att vi tyvärr inte kommer förrän i morgon. Sen hade vi inte så mycket mer att pyssla med så vi hängde runt poolen ett par timmar. Passade på att njuta av vår ofrivilliga bonusdag i solen.
 
Nu har vi precis kommit tillbaka efter att ha käkat en riktig amerikansk middag......sitter ute och njuter av den ljumma kvällsluften. 
 
Imorgon gör vi ett nytt försök.....en shuttle kommer kl 10 i morgon bitti och kör oss till flygplatsen så förhoppningsvis är vi i New York nästa gång jag skriver 😜
 
p.s. Idag går våra tankar till alla de som blev drabbade av det fruktansvärda som skedde i Stockholm idag. ❤🇸🇪
 
Vårt hotellrum
 
 Mera rum....
 
 Innergården på hotellet.....
 
 
Det blev några sköna timmar i solen.....
 
 ......och i poolen....
 
Mys....
 
Tur att vi har internet så vi kunde följa allt det hemska som har hänt
 
Vi hittade detta hamburger hak med 50 tals känsla 
 
Man satt rätt mysigt och åt på baksidan av restaurangen
 

Sista sjödagarna

Nu har vi haft två härliga dagar till havs.....full fart mot Florida. Vi har haft fantastiskt väder och njutit för fullt dom här sista varma sköna dagarna. Man vet ju inte riktigt vad det blir för väder i fortsättningen i New York. I går var det tydligen 5 grader och busväder med både ösregn och åska.....brrrrr
 
Imorgon bitti kommer vi i land i Fort Lauderdale och när vi kommit av som jag hoppas på går snabbt och smidigt så tar vi en taxi till flygplatsen. Där tar vi alltså ett plan till New York och fortsätter vår semester med nästa etapp....
Nu har vi bara packningen kvar så det måste jag nog fortsätta med nu. So for now....bye bye
 
När man inte kan välja vilken mat man vill äta tar man båda......
 
 Jag tar smarrig hummer 😀😀😀
 
Detta är vår barpianist Danny.....mycket underhållande kille....😀😀😀
 
 Lite häng....
 
 Selfie 😜
 
Den här killen väntade på oss en kväll när vi kom hem......
 
Sista lunchen ombord......
 
Smarrig drink....😍
 
Nu är det bara packningen kvar....

Bonaire och Aruba

Sitter i solen på balkongen och njuter av ett glas kallt vitt vin.....ser Aruba blir mindre och mindre medans vi tuffar längre och längre ut på havet.....vackert....😍😍😍
Vi har haft en fantastisk dag på Aruba. Det är väl den ön som vi varit flest gånger på och vet precis vart vi ska ta vägen. Ibland väljer vi att göra stan som är rätt mysig men idag hade vi bestämt oss för en beachdag. Så vi tog en taxi till Palm Beach som är vår favorit beach här. Den är verkligen fantastisk med vit sand och turkost vatten. Aruba är rätt platt så det är inga berg o dalbanevägar för att komma dit 😀😜 skönt!!
 
När vi varit på beachen ett par timmar och plaskat runt ett antal gånger i det härliga vattnet gick vi på lite upptäcksfärd där vi inte varit förut.....kom till Hilton hotell som hade ett fantastiskt poolområde.......där vi så klart lyckades snika in på 😀😜👍 Härligt att plaska lite pool efter allt saltvattensbad. Dom hade en restaurang på beachen oxå som vi käkade lunch på innan vi travade tillbaka till våra solstolar igen.
 
I går var vi på Bonaire. Fast vi kom inte dit förrän klockan två så vi hade ett par sköna timmar på pooldäck först innan vi gick i land. Eftersom vi kom fram på eftermiddagen tänkte vi att det inte var någon idé att åka iväg till någon Beach. Det tar nästan en halvtimme till vår favoritbeach så vi tänkte trava runt på stan och undersöka den lite mer än vad vi gjort tidigare. Tortola tillhör Holland och är i karibiska mått mätt ganska modern och inte så fattig med rätt mysig liten stad. Kralenduk som den heter.
Fast igår var det olidligt varmt.....till och med jag som tål rätt mycket värme tyckte det var väldigt oskönt att gå ute på stan.....och då kan ni tänka er stackars Benke vad kinkig han var....☀️☀️☀️😜😜😜 Vi blev ju inte så jättelånglivalde på stan......och vi ångrade oss hela tiden att vi inte hade åkt till beachen......
 
Nu är alla våra stopp avklarade så nu är det full speed upp till Fort Lauderdale igen som vi anländer på fredag morgon.
 
Ha det bäst så hörs vi senare......soliga kramar från oss
 
Benkes nya polare på pooldäck.....
 
Närmar oss Kralenduk, Bonaire
 
Håller på att lägga till i Kralenduk.....
 
En "modern" galleria
 
Typ ICA kvantum.....
 
Benke håller på att krokna i värmen.....
 
Skugga 😀😀😀
 
Svalkar oss med nåt kallt att dricka
 
Det är för varmt att sitta ute i solen.....har väl aldrig hänt förut att bord ute står tomma.......
 
Bonaires Sibylla 😀
 
Barhäng.....
 
Våra härliga bartendrar.....Nathalie och Bayu. Bayu är en kul kille som vi känner sedan tidigare kryssning. 
 
Vårt middags sällskap. Charlie och Peggy
 
Härlig syn när jag klev ut på balkongen i morse när jag vaknade. Oranjestad - Aruba
 
Palmbeach
 
Härlig vy från solstolen......
 
En liten polare.....
 
Hiltons poolområde.....
 
Nice......
 
En polare till....
 
Vår lunchrestaurang 
 
Smarrig burgare.......
 

Barbados och Grenada

I dag har vi varit på Grenada. Den är känd som "The spicy Island" för alla dess kryddor som finns här. Det är en väldigt lummig och vacker ö och stränderna är fantastiska. Den här gången hade vi inte så mycket tid på oss i land för båten skulle gå redan 13.30 så vi bestämde att vara lite kulturella och stanna och undersöka staden St: George istället för att dra iväg till en Beach. Vi valde den delen av stan som är lite äldre och för att komma till Downtown kunde man välja att gå genom den tunnel som finns genom berget för att komma ut på andra sidan. Den var byggd på slutet av 1800 talet så det är ju lite häftigt men den kändes lite väl smal för att rymma både bilar och gående så vi valde det andra alternativet.....gå över/runt berget som har varit ett gammalt fort av något slag......😀 Det blev en bitvis rätt jobbig promenad som tog en stund i hettan men det var riktigt kul att se den delen av stan. 
 
När vi kom ner på andra sidan så visade det sig att allting var stängt.....det är ju söndag idag....😜 Mycket snopet....hade åtminstone velat sitta på nåt ute café en stund......Så vi letade upp tunneln från andra hållet och travade igenom den till "rätt" sida igen. Jag tror att alla bilister såg det som sitt söndagsnöje att skrämma oss stackars turister genom att gasa på lite extra i den smala tunneln 😱😀
 
När vi kommit ombord igen så gick vi till pooldäck och fick några sköna timmar vid poolen.
 
Igår var vi på Barbados. Vädret var väldigt lynnigt på morgonen och vi vet ju hur de tropiska regnen kan bli så vi valde att stanna kvar ombord. Vi har ju varit på barbados rätt många gånger så det kändes inte som vi missade någonting....det är rätt skönt att ha pooldäck för sig själv ett tag 😀 Behövde bara gå under tak ett par gånger när regnet drog förbi lite snabbt
 
I morgon kommer vi till Tortola 😎 Nu ska jag softa en stund innan det är dax för kvällens äventyr. Förresten paret från Florida som vi fått till värt bord var riktigt trevliga. Charlie och Peggy!! Han har jobbat på olika militärbaser runt om i världen så dom har ju bott lite överallt och har mycket att berätta. 
 
Poolhäng och kollar film på storbildskärmen.....
 
Lunch.....
 
Kvällshäng....
 
Grenada....
 
Den lite "nyare delen" av stan....
 
Perfekt med skyltar......
 
Tunneln till Downtown......vi valde trappan.....😜
 
Många trappsteg blev det......
 
Ett sjukhus som vi hittade halvvägs upp....
 
En bit kvar upp......
 
Lite utsikt....
 
Lite mellis.....bananer....
 
Vilar lite.....
 
Mera trappor......
 
Där kunde man gå upp till det gamla fortet.....men det gjorde vi inte....
 
Nu börjar det gå nerför.....
 
Därnere ligger stan.....
 
Det är riktiga berg och dalbane backar till vägar.....
 
Lite mera stad......
 
Vilka ormbon dom har.......
 
Andra sidan av tunneln.......där vi gick igenom....
 
Jag ser ljuset......
 

RSS 2.0