Halloween!!!

I dag har vi varit på St: Lucia. En rätt vacker ö med ca 170 tusen invånare. Det är en ö med hyfsad ekonomi så den känns inte riktigt lika slummig och nedgången som många andra karibiska öar, som till exempel St: Kitts som vi var på igår.
I dag tog vi taxi till en beach som låg ca 30 minuter bort. Pigeon Island som stället heter är som ett naturreservat. Ett väldigt vackert naturområde med en massa ruiner och historia.
 
I går stannade vi faktiskt kvar på båten halva dagen……det är ju så skönt att ha pool däcket alldeles för oss själva  Framåt eftermiddagen lufsade vi av och strosade runt lite i stan, men den är ju lite slummig och man känner sig otroligt uttittad som den vita turist man är eftersom det är svart så långt ögat kan nå……… Vi kom i alla fall ombord igen utan några missöden…
 
I går var det ju Halloween med allt som det innebär…… Värsta Halloween partyt med tävling om vilka som hade den bästa utstyrseln. Vi fick ju smak för det här förra året så vi hängde på i år också. Helt galet vad amerikanarna tar detta på allvar. Sjukt roligt !!!!! Vi kom i alla fall på fjärde plats med vårat tema Rödluvan och vargen!!!
 
I kväll är det midnatts buffé på pool däck med dans under stjärnorna så nu kanske man ska t sig en liten tupplur………so for now, bye bye
 
En "modern" galleria på St:Kitts........inte riktigt vad vi är vana med........
 
Rödluvan och vargen.......
 
Barhäng.........
 
Vargen behöver en drink.......
 
Dricka båten kom till oss när vi låg på beachen........
 
Pigeon Island på St: Lucia
 

Kommentarer
Postat av: Nicole

Hej Henke är rund och go!
Lite långhårig.
Red ordentligt i ridhuset i går. Kram kram

2013-11-02 @ 09:52:52
Postat av: Irene

Ha ha vad fina ni är som Rödluvan och vargen! Här hade vi bara några ungar som var utklädda och som ville ha godis.

Ha det så bra!

Kram

2013-11-02 @ 10:55:39
Postat av: Inga Janne

Hej på er Rödluvan å vargen, å du vargen kom i håg hur sagan slutade.....;-)

2013-11-02 @ 20:48:12
Postat av: Thessan

Ha! Jag trodde Nicole skrev om Benke - lite långhårig och rund (?). Han tycks gilla varma kläder i alla fall!! Malin gullig i flätor!
kram

2013-11-03 @ 19:21:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0