Nu är det slut......

Tiden går verkligen fort när man har roligt........nu kommer här det sista inlägget för den här resan. Det är inte så många timmar kvar av den här sista dagen och jag måste snart ta mej in från den sköna varma kvällsluften. In i den kyliga air condition luften som Benke tycker så mycket om....... Det är dax att påbörja den jobbiga biten som vi har förträngt hela dagen.......packningen...!!! Jag känner mej grymt besviken och en aning panikslagen......vi har inte blivit uppgraderade den här gången.......så det innebär att vi är väldigt begränsade när det gäller vikten.
 
Idag började dagen väldigt bra.....strålande solsken och alldeles vindstilla för första gången. Nice....så vi sprang ut till beachen och tänkte att vi kunde trösta oss lite med ett härligt dopp i det stilla fina havet....... hmm...vi blev lite snuvade på det oxå kan man säga....... det var maneter precis överallt. Det fanns inte en decimeter utan dessa stora slemmiga varelser. Det är ju inga brännmaneter men jag tänker iallafall inte bada tillsamans med dom.....
 
På eftermiddagen körde vi bort vår hyrbil till Hertz. Vi skulle egentligen ha lämnat den i morgon men det är ganska skönt att ha det gjort eftersom vi inte får plats med alla våra fyra väskor i den och vi bör åka till flygplatsen i Miami vid tio i morgonbitti.
Det tog oss ca en timme att gå tillbaka till vårt hotell. Ganska mysigt för vi gick beachvägen.......
 
Nä nu är det hög tid för mej att packa ihop datorn och gå in och börja packa. Det blir en lång dag imorgon.....flyg från Miami till New York och sen hem till gamla Sverige. Vi tackar alla som hängt med oss på denna resa och hoppas ni hänger med även nästa resa som börjar i mitten på mars. Mer info senare. Ses snart, Bye bye.
 
Min bloggplats......
 
Min bloggplats uppifrån vår hotelldörr................
 
En besviken badare......blev snuvad på sitt sista dopp......
 
Utanför Hertz.......lite ledsen att lämna ifrån sig lilla bilen.......
 
På beachpromis hem från Hertz...
 
Är det någon som vet vad en Daffodil är?????

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Även allt roligt har en ände, så nu önskar jag er en behaglig hemresa och välkommen hem till ett vanligt novemberväder med endast några plusgrader och regn. Synd på det sista doppet i havet. Kram på er.

2013-11-21 @ 06:14:23
Postat av: Inga

Tja, kan Daffodil vara något med blommor? Hoppas ni haft det toppen! Kramiz

2013-11-21 @ 14:45:00
Postat av: Kim

Daffoil är lilja! :) Va snabbt hela resan gick! Ni borde kanske flytta ner å köpa en egen lyxkryssare så har ni ju typ alltid semester :)

Välkomna hem iaf å hoppas ni bara haft det bra!

2013-11-24 @ 09:22:52
Postat av: Kim

Daffodil skulle det stå..

2013-11-24 @ 09:23:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0