Shop til you drop!!!

Tjohoooo.....shoppinglusten har kommit tillbaka........blev lite orolig ett tag......:))
 
Det har varit lite busväder i några dagar så det har inte varit något strandliv för oss de senaste dagarna. Det är väl någon hemma förstås som blev lite avis på vårt sköna badväder och har dansat orkandansen....haha...
 
Det har blåst som tusan med en hel del regnskurar och då får man hitta på något annat att göra än ligga på beachen........så efter den vanliga morgonpromenaden har vi tagit bilen och åkt runt lite. I går åkte vi upp till vår favorit outlet, Sawgrass Mills Mall, som är en av USA:s största outlet. Det är inte bara stort det är enormt!!! Trots att vi har varit där massor av gånger måste vi iallafall använda karta och compass för att hitta......:)
Benke var iallafall jätteduktig...... ..vi tillbringade hela nio timmar där och han var inte kinkig en enda gång.......duktig kille....men så fick han oxå både fikapaus och middag.
 
I dag åkte vi upp till Fort Lauderdale och kollade läget. Åkte förbi vårt lilla hotell som vi brukar bo på och det var helt urblåst. Det är sålt och ska totalrenoveras. Det är därför som vi nu har hamnat i Hollywood.
 
Det är verkligen spännande när man är ute och åker. Det gäller att man verkligen vet var man ska ta vägen. Vägarna är enorma, skyltningen lite konstig och trafiken tokhetsig. Motorvägen har 6 filer åt varje håll och de mindre vägarna (typ våra småvägar) kan ha upp till fyra filer. Tur att vi har varit här ett antal gånger så man har ett hum om hur vi ska åka eftersom vi fortfarande inte skaffat oss någon karta.
 
Om det blir fler "dåliga" dagar kanske vi ger oss upp till Wellington. Hästens mecka här i Florida. Det ligger ju en härlig hästbutik där som vi lyckades hitta förra året, men då behöver vi en karta.........
 
Ha det bäst.........
 
En blåsig öde bech.....
 
Benke på en av våra morgonpromenader.......Hollywood Bridge i bakgrunden.....
 
Shopparens paradis - Sawgrass Mills Mall
 
Vila benen en stund får man göra......
 
 
Nöjd med lite fikapaus.....
 
Vilopaus......:)
 
En fantastisk god men onyttig BBQ Burgare - men efter så många timmars shopping var vi värda det :) Observera att vi har sallad till istället för pommes.........:)
 
Dax att åka hem med våra skatter........
 

Kommentarer
Postat av: Irene

Hej på er!

Det är blåsigt här med....så vi badar inte heller ;-)
Jasså du, Benke, du har bytt ut den rosa kassen mot en grön...en Smélufsargrön!...
Ha det så bra, hoppas badvädret återkommer!

Kram

2013-11-16 @ 22:48:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0