Sköna sjödagar.....

Nu går vi med full fart upp mot Tampa, Florida men ännu återstår en härlig dag till havs trots att det är den stora packare dagen….tänk vad fort tiden går när man har roligt :)
 
Både i går och i dag har vi haft underbara dagar till havs med strålande solsken hela dagen med ett litet avbrott för en regnskur. Dagarna bara rullar på med sola, pool och mat och sen lite annat smått och gott. I går eftermiddag t.ex. spelade vi ”Trivia” tillsammans med våra galna vänner Bob o Suzanne och Mike o Cherie. Det är typ frågesport och man tävlar i lag. Rätt kul om det är ett bra ämne annars är det rätt svårt om det handlar om interna amerikanska grejor…..Det blir lite tråkigt att lämna dom på lördag för vi har haft väldigt mycket skoj tillsammans……men ännu återstår det två kvällar för bus……
 
Vi fick en inbjudan tidigare i veckan att gå en rundtur i köket här på båten. Så i morse fick vi gå in där. Nu fick vi bara se en liten del av köket för det är enormt…….i tre våningar…….men det var jätte intressant att se. Det är ju en enorm mat produktion som pågår där nästan dygnet runt. Man märker verkligen att dom är noga med hygienen för det var kliniskt rent överallt.
 
I kväll ska vi gå och äta på Chops Grille. En av specialrestaurangerna som finns. Den är helt fantastisk, har köttbitar och fisk utöver det vanliga. På specialrestaurangerna betalar man en fast avgift sen kan man beställa precis vad man vill och hur många rätter man vill. Vi är ju åtta stycken så vi brukar beställa massor av olika tillbehör och sen dela på allt. Perfekt!!
I kväll är det ”lobster” kväll nere i den vanliga matsalen (vi visste inte det när vi bokade Chops Grille) och det tyckte vi var lite synd att missa så Mike som är en riktig mästerfixare har fixat att vi får våran hummer i morgon kväll i stället…….den är verkligen supergod….:)
 
Ha det bäst tills vi hörs igen…….
 
Känner på den härligt varma karibiska nattluften.......
 
Sitter i vår vip bar för diamond gäster i väntan på middag......
 
En söt liten melongubbe.......
 
Poolpojke.....
 
Pooldäck......på Brilliance of the Seas......

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Känns som att ni skulle behöva skicka hit lite av er sol och värme, känns bara grått, grått

2013-11-09 @ 14:34:57
Postat av: Åke

Najs, blir lite avis

2013-11-10 @ 19:29:26
Postat av: Åke

Det var en efterhängsam poolkille! Ropa på vakten Malin.

2013-11-10 @ 19:32:10
Postat av: Linn

GRATTIS PÅ FARS DAG bäste far! Ser ju ut som att ni har det himla härligt! Puss och kram!

2013-11-10 @ 22:35:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0