Boston

Hej hopp! Här kommer en liten uppdatering......Gårdagen....alltså fredag.....blev en vääääldigt lång dag. Flygresan över Atlanten gick väldigt smidigt och vi blev bortskämda och uppassade! Åt och drack mycket gott :-)  Sen blev landningen rätt jobbig för framför allt Benke som blev väldigt grön/grå i ansiktet. Planet hoppade och studsade ganska rejält. Av någon anledning verkar det alltid vara skumpiga landningar i New York men den här var värre än värst........men vi överlevde det oxå trots att det var otäckt.
 
Lång och jobbig väntan på nästa plan.......men det tar ju sin lilla tid att gå igenom tullen....hämta ut alla väskor, checka in dom på nytt och sen igenom säkerhetskontrollen igen........
Planet till Boston gick däremot väldigt fort.......Det skulle ta 1 tim och 20 min men det tog bara 45 min......... kapten måste haft hemlängtan.....:)
 
Taxi till hotellet.....det gamla vanliga Omni Parker som vi brukar bo på, checkade in, käkade en snabb enkel middag på hotellet och däckade fullständigt i den den sköna sängen när klockan var åtta (lokal tid). Klockan tre på natten väcktes vi brutalt av att det var ett fasligt oväsen.......ett brandalarm.....!!! Det var bara att kasta sig ur den varma sängen, slänga på sig lite kläder och tränga sig ner för brandtrappan med alla andra nevösa människor. Man undrar ju om det är på riktig.......När vi kom ner mot lobbyn så kände man den stickande röken......Det blev lite rörigt ett tag med människor som irrade runt......larmet som tjöt och personalen som inte visste nåt och brandbilarna som blinkade utanför. Till slut fick vi reda på att det brann i huset bredvid och att vi kunde få gå tillbaka till rummen igen så då var det bara till att traska upp för trapporna igen och vi var glada för att vi bor på 3:e våningen och inte så högt som vi brukar:)
 
I morse åt vi först en väldigt god men svindyr frukostbuffe på hotellet innan vi gick ut och gjorde stan. Vi har traskat runt hela dan och gjort det vi är bra på .......småshoppat lite, fikat och varit i parken och matat ekorrar....:)
 
Just nu softar vi lite innan det är dax att gå ut och käka lite middag. Ha det bäst tills vi hörs igen, här kommer ett gäng bilder......
 
Lyx med skumpa!!!
 
Klockan tre på morgonen, nyvaken och med håret på ända i en rökstinkande lobby...........:)
 
Hennezzys egna krog - men dom har ju stavat fel......:))
 
Softar lite i höstsolen......
 
Klia mule måste man göra.......
 
Christmas Corner........En jättebutik med bara julprylar......
 
En parksittare........
 
En lite smågalen snubbe / musikant som spelade i parken....:))
 
Parkbild......
 
Ännu mera park.......
 
En parkinvånare.......
 

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Hej på er. Ja det kan man kalla rivstart på semestern att drabbas av brandlarm. Tur det inte var er hotell som brann. Ha det bra .

2013-10-27 @ 05:16:59
Postat av: Theresa

Hej på er:)
Det verkar ju underbart och ....alldeles underbart när man kikar på bilderna😊
Men varför hamnar ni alltid mitt i värsta dramatiken;)
Hoppas resten av resan blir enbart underbar!
Stor Kram från Åsvägarna

2013-10-27 @ 09:03:43
Postat av: Irene

Hej!
Skönt att flygresan gick bra trots den jobbiga landningen!
Vad läskigt med brandlarmet! Tur att det inte brann på ert hotell!
Hoppas resten av semestern blir lugnare!
Ha det så bra!
Kram
Irene

2013-10-27 @ 13:58:21
Postat av: Inga&Janne

Tja, vilket spännande uppvaknande,hu! Gillar de präktiga ekorrarna i parken. Kul å få följa med på er resa igen. Hare toppen!

2013-10-27 @ 19:14:46
Postat av: Kim

Äntligen blogg igen! Fan va skönt för er att vara på resa igen! Ser ut att hare ganska bra! :) Skönt att man hittat någon som kan stryka ens skjortor nu också! :)
Hare bäst // Kim!

2013-10-28 @ 11:38:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0