Brilliance of the Seas.....

Sitter i hytten och tittar ut över en underbart vacker solnedgång........
 
I går kom vi alltså ombord på den lilla båten "Brilliance of the Seas" och det känns ju lite som att komma hem......vi har ju gjort det nu ett par gånger.......vi räknade efter och kom fram till att det här är den femtonde kryssen som vi gör......hmm.
 
Vi kom iallafall ombord väldigt fort och smidigt och fick våran hytt direkt. Vi softade runt lite, käkade lite lunch och efter den obligatoriska säkerhetsövningen var det dax för sailaway partyt.......och för en gångs skull kunde man faktiskt vara ute på pooldäck då..........Förra året från Boston hamnade vi ju den hemska monsterstormen Sandy och året innan det drog ju värsta snöstormen in över oss.......så i år har vi tur med vädret än så länge.......:)
 
På kvällen återförenades vi med de tre par från Boston som vi träffade förra året. Det är ju ett helt galet gäng som man har tokroligt med. Så middagarna på denna kryss kommer inte bli särskilt lugna.....haha
Det var verkligen jätteroligt att träffa dom igen.
 
I dag har vi mest glidit runt......det har inte riktigt varit poolväder så vi har mest varit inne......ätit, fikat, sovit middag....:)
 
Nu är det hög tid för mej att göra mej iordning för kvällens äventyr. Kapten har ett välkommen ombord mingel med champagne och det vill vi ju inte missa.....:)
 
Softar lite i hytten efter vi kommit ombord.....kollar lite info om dagens aktiviteter....
 
Sail Away party på pooldäck....:)
 
Bye bye Boston....
 
Vårt galna gäng......
 
 

Kommentarer
Postat av: Irene

Oj, femton gånger! Ja, det är väl värt att fira lite extra...
Vad kul att träffa gamla bekanta!! Hoppas ni får riktigt kul!
Hoppas vädret håller i sig, det börjar ju bra i alla fall!
Ha det så bra!!
Kram

2013-10-29 @ 21:46:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0