Dax igen.......

Tänk vad tiden går fort...... Det är ju inte alls länge sedan jag satt och skrev just dom orden inför förra resan.......det känns som om jag bara upprepar allt jag skriver hela tiden :) Men nu är det faktiskt dax igen och alla procedurer upprepar sig...........Benke tokjobbar in i det sista och avslutar med att i måndags starta ett stort målarprojekt........nämligen måla vår furutrappa upp till kontoret vit.......jag kan ju tala om att det är en jäkla massa pinnar på den........men fin blev den. Den blev färdig natten till idag och Benke är mycket stolt över sig själv.......:))
 
Annars har veckan rullat på med den lilla småstress man känner inför att lämna alla djur, barn och hus i en hel månad. Det krävs lite planering.........
 
Nu känns det i alla fall rätt soft.....väskorna är packade utan några större utbrott och står låsta och ihopkjedjade i väntan på att tryckas in i en liten Nissan Micra imorgon bitti. Sandra är snäll och sover hemma inatt för att köra oss till Arlanda.
 
Lilla Boris har följt packningen med stort intresse och inser att hon nog än en gång blir lämnad hemma.......tur att hon har Sandra som kommer ta hand om henne.
 
Trots min stora skräck för att flyga känns den ändå rätt ok för vi har ännu en gång blivit uppgraderade till Business. Så precis som förra gången kommer vi att flyga flott.....bli uppassade......få välkomst skumpa och god mat......värre kan man ju ha, så man får väl hinka lite rödtjut och försöka glömma att man är på en helvetesmaskin :)
 
Vi kommer flyga till New York där vi mellanlandar. Tyvärr måste vi vänta 3,5 timmar på nästa plan som tar oss till Boston......men vi ska nog fördriva tiden på nåt sätt......det finns ju en stor Taxfree där....:)
 
Nä nu är det hög tid att gå och tryna...tidig morgon i morgon.....
Hörs senare
 
Boris ligger i soffan och softar........
 
Boris i badrummet......vad gör du???........
 
Haha....Ja, han kan stryka........:))  (Han är faktiskt bättre än mej på att stryka skjortor)

Kommentarer
Postat av: Irene

Hoppas ni får en lika härlig semester som vanligt! Har ni bett till vädergudarna så ni slipper stormar i år?
Ha så skönt och blogga mycket!
Kramar

2013-10-25 @ 09:33:23
Postat av: Gunnel

Tack för meddelandet att ni kommit fram till Boston. Skönt att veta att flygresan gick bra och ni blev ompysslade. Ser fram emot era vidare öden och äventyr.

2013-10-26 @ 06:17:23
Postat av: Nicole

Hipp hopp tur att ni fick tips på uppgradering av mig!

2013-11-02 @ 09:50:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0