Bahamas

I dag har det varit en härlig dag :) Vi har varit på Nassau, Bahamas. Vi har ju aldrig varit här så det var kul att äntligen komma till det ställe där de flesta av våra båtar som vi åker med är registrerade. Vi hade först en fantastisk förmiddag ombord på pooldäck innan vi sakta gled in i hamen i Nassau. Så vackert när man kommer utifrån det stora havet och sen glider in mot en färgglad stad med härliga sandstränder omkring sig och superklart turkost vatten.

Vi hade ju tänkt att åka till någon av de fantastiska stränderna som finns i närheten men Benke lyckades färga sig alldeles röd igår så han fick ta det lugnt med solen idag. Istället utforskade vi den charmiga lilla staden. Strosade runt, shoppade lite och hade det rätt mysigt. Det finns mycket fint lokalt hantverk att köpa så det blev lite sånt :)

Kvällen har vi som vanligt spenderat med väldigt god mat och trevligt sällskap :) Som vanligt har vi träffat nya fantastiska människor. 

I morgon kommer vi till Cococay, Bahamas. Det var 14 år sedan vi var där sist så det har nog förändrats en del. Ska bli kul att komma dit igen :)

Nu är det natti natti!!


Kommentarer
Postat av: Irene

Men Benke då, var var solkrämen?? Ajaj, inte kul att bränna sig! Synd att ni inte kunde bada nåt, men en tur på stan är ju inte dåligt det heller!!
Vi kan inte heller bada men det beror inte på att vi bränt oss, tvärtom, det är för kallt!😜
1 grad och isande vind, burr burr. Skicka hit lite sol, tack!😊
Ha så skönt, och glöm inte solkrämen😜
Kram kram

2014-04-01 @ 10:39:55
Postat av: Gunnel

Skönt att trampa fast mark under fötterna igen, eller hur?. Ser fram emot alla vackra roliga bilder som utlovats. Ha de bra och kram på er

2014-04-01 @ 15:35:48
Postat av: Inga

Låter som ni har det ganska mysigt trots röd färgad solbränna. Här skiner solen å vårblommorna tittar fram. Men värmen saknas å snart behövs lite fina bilder å drömma sig bort med. Kramiz

2014-04-02 @ 12:19:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0