Bronx Zoo

Idag har vi varit på Bronx Zoo med våra vänner Gary och Sherry som bor på Long Island. Jättekul att träffas eftersom vi bara ses en till två gånger om året. Dom hämtade upp oss klockan tio utanför vårt hotell och så körde vi upp till Bronx. Det tar ca 50 minuter upp till Bronx zoo från mitten på Manhattan där vi bor, en lördag. Jag föreslår att vi tar tunnelbanan istället som tar ca 15-20 minuter . Men Gary tror inte man skulle komma levande från det.......han är livrädd för tunnelbana i Bronx.......haha .. :) 
 
Det var ett ok Zoo. Väldigt stort till ytan men vi såg inte så mycket djur......det är i och för sig inte riktigt säsong för allt som tydligen börjar nästa helg......Det är stora kontraster.......Det var snöstorm här för ca tre veckor sedan och idag var det typ 22 grader. Svensk sommar säger jag......Gary säger typisk New York vår.......;)
 
Det var iallafall trevligt att vandra runt lite det super härliga vädret....... Men det blev tyvärr inte så  många kort .....
När det framåt sen eftemiddag började kurra i våra magar åkte vi i väg till City Island som är en liten ö i Bronx. 
Mysigt litet ställe med små butiker och en massa restauranger. Om man gillar seafood har man verkligen kommit till rätt ställe...... :)........sååå gott.....och härligt när man praktiskt taget sitter vid strandkanten och pekar ut sin mat....:) 
 
I morgon är det den stora packare dagen....... Snart är vi hemma igen..........see you soon.......
 
Vi tog ett kort vid ingången av Bronx Zoo.....
 
Girafferna hade precis fått komma in och äta lite mat.......
 
Gorillan ligger verkligen och njuter i solen.....:)
 
En red panda.......so cute....
 
Gary and me......
 
 
Gary and Ben
 
Me and Sherry.....
 
Min underbara mat bestående av lobstertail och crabcake.......yammie.......:)
 

Kommentarer
Postat av: Inga

Kul att ni fått sådana härliga vänner, Gary och Ben ser jätte mysiga ut. Vilket trevligt avslut på er lilla tripp. Vi hörs, kramiz!

2014-04-13 @ 08:37:43
Postat av: Irene

Halloj,
Kul med lite bilder! 22 grader vore inte fel! Här blåser det halv storm! Inte så kul!
Ha det så skönt sista dagarna! Hörs när ni kommit hem!
Kram kram

2014-04-13 @ 15:09:19
Postat av: Gunnel

Din mat såg verkligen smaskig ut, Men portionen var i största laget, så inte dumt med doggybags. Ha det bra nu sista tiden och välkommen hem igen, solbrända och utvilade. Kram på er

2014-04-13 @ 15:13:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0