Key West

Hej hopp alla därhemma!!! I dag har vi varit på det stoppet som jag sett fram emot hela året…… Key West i Florida. Ett kanon ställe!!!!

Det började ju bra imorse…..Amerikanarna är ju lite väl hysteriska och rädda för att någon illegal ska ta sig in. Eftersom vi har varit på bahamas och sen ska gå iland i USA igen så måste man ta sig igenom imigration. Dom kom ombord och så blev man kallad till olika ställen på båten. När vi kom till vårt ställe för icke amerikaner så visde det sig att dom inte hade tagit med sig tillräckligt många gröna kort…. Alltså det VISA man måste fylla i när man kommer från Europa. Vi fick sitta en timme och vänta på att dom skulle iland och hämta flera. Dom hade tydligen bara tagit med 13 stycken…….. Ibland undrar man hur dom tänker…..

 

Men men…….vi kom till slut iland och åkte en liten trolley in till downtown. Härlig stad…snacka om puls…….påminner lite om New Orleans. Massor av barer, restauranger, affärer och massor av härlig miljö :) Gamla, låga, typiska florida hus. Härligt :) I Love it :)

Vi strosade runt i stan och gick förbi huset där Ernest Hemingways bodde men det var superlång kö in så vi gick aldrig in och kollade. Det är ju som ett museum nu och alla hans gamla prylar är tydligen kvar!! 

Efter lite shopping åt vi en fantastisk lunch på en härlig uteservering. Vad sägs om en sandwich med massor av stora grillade räkor och bacon……. Och en stor sallad till det….Yammie :)

När vi kommit tillbaka till båten hann vi med lite eftemiddagsmys på pooldäck innan det var dags att gå hem och svida om för kvällen :)

 

I går var vi ju på Coco Cay, Bahamas……… men Benke hade fått sig en släng av någon magbasilusk så han blev liggandes i hytten hela dagen. Jag hade pooldäck för mig själv hela dagen…….lyxigt...:)

Det blev middag i hytten och en tidig kväll för en gång skull……..Som tur var blev det inget långvarigt för i morse mådde han bra igen :)

 

kväll  när vi kom hem låg det en inbjudan till bryggan. Så i morgon bitti kl 9 ska vi upp och träffa kapten Espen :)

Nu dags att sova. Natti Natti!!


Kommentarer
Postat av: Gunnel

Vilket härligt liv ni lever, förutom övergående magbasiller förstås. Besöket på bryggan måste väl vara en höjdare, utförlig beskrivning önskas. Ha det bra och kram på er

2014-04-03 @ 06:17:10
Postat av: Irene

Halloj!
Usch, låter inte kul med magsjuka!! Hoppas du klarar dig, Malin! Så du inte missar besöket på bryggan!! Det är nog en höjdare!
Låter som ni har en toppensemester! 🌞 . Härligt!
Saknar dock bilderna! 😜
Ha det gott!
Kramar

2014-04-03 @ 19:07:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0