Shop til you drop........

Igår spöregnade det hela dagen så det blev ju en perfekt shoppingdag........ Vi tog tunnelbanan ner till Ground Zero och kollade hur långt dom kommit med bygget där och precis bredvid ligger (vilket sammanträffande... haha....) vårt absoluta favorit shopping ställe......... Century 21 .......ett helt hus (stort) med allt en kvinna (och män också förstås)  behöver till outlet priser.....faaaantastiskt....:)
Där tillbringade vi typ hela dagen medans regnet fullkomligt öste ner utanför..........
 
Tunnelbana tillbaka hem till Times Square framåt kvällen och sprang genom regnet till vår Irländska favorit Connollys där vi åt en fantastisk middag som vanligt. .Vi hade ju förstås inget paraply med oss så på dom tio minuter som det tar för oss att gå hem från Connollys var vi fullständigt genom dränkta.......
 
Idag har vädret varit mycket bättre........Det regnade hela morgonen så vi hade en segmorgon på hotellrummet och tittade ner på folket som irrade runt med sina paraplyn.........men framåt elvatiden kom det faktiskt lite sol och regnet försvann. Då passade vi på att dra ut på stan. Idag har vi mest varit i våra krokar.......strosat.omkring femte och sjätte Avenue. Lite shopping och självklart gjort det obligatoriska  besöket  på det fina biblioteket på femte Ave.
 
Middag i kväll på den omtalade John´s Pizzeria på Times Square. Så poppis att man får vänta dryga 40 min på ett bord. Kan tala om att jag inte tog pizza utan en kyckling som var fantastisk god och nu har vi middagen klar för imorgon.....det blev en stor doggy bag....:)
 
Ha det bäst......
 
 Ground Zero som det ser ut idag......
 
 Century 21.........
 
 Tunnelbanan.......
 
 Lite stadsvy..........
 
 Sådana här vagnar finns i typ varje kvarter. Det här är en för hot dog och stora salta kringlor men annars finns det lite olika typer av mat eller rostade nötter.... och dom är såååååå goda........
 
 Entren till det fina biblioteket.......ser ni mej???
 
Stort lyxigt provrum.......tror ni han köpte tröjan??
 
Times Square by day....
 
 Fick klia lite mule......:)
 

Kommentarer
Postat av: susanna, marcus, loke och embla

Det var värst vad du stack ut mamma. Du var den första jag satte blicken på.. ;)
Är det en kuggis med tröjan? Han kan lika gärna bara ha provat för att se om den passar på någon annan.. jag vet nog hur ni brukar göra.. ;)
Skönt att ni har det mysigt och hoppas på lite sol. Här hemma är det jätteruggigt och regn hela tiden.
hör av er när ni kan! Puss å kram! <3

2014-04-09 @ 14:52:26
Postat av: Inga

Halloj! Hade ja inte haft så mycke jobb just nu så hade ja kommit över å shoppat lite med er. Kan de vara en William Morris tapet i fina provrummet? Hare toppen! Kramiz

2014-04-10 @ 07:06:08
Postat av: Gunnel

Inte många dar kvar nu på semestern . Ser framemot att ni snart är tillbaka, så passa på att njuta av dom sista dagarna. Kul att se alla bilderna och det är inte utan att jag blir en Aning avundsjuk. Kram på er.
P.s. Idag är det toppenväder med sol

2014-04-10 @ 16:03:04
Postat av: Irene

Hej!
Kart att du syntes, Malin!! Inte svårt!
Det var värre med Benkes tröja...nej, han köpte den inte...
Vilken tur du hade , Malin, att du fick klia lite mule😜😊. Nu har du väl hästabstinens!?!?!
Här har det regnat i dagarna två, inte kul! Hoppas på bättre väder.
Fortsätt ha det bra, snart är ni hemma!!😊
Kram kram

2014-04-10 @ 19:20:15
Postat av: Thessan

Ja nu får ni komma hem snart! Vi har det bra och hästarna är fina. Henke har förvandlat sina täcken till nätbrynjor i väntan på avklädning. Jag har ju tjatat om att Malin ska börja med handarbete - nu blir det dags att sy och knåpa! Ha det bra sista dagarna - jag räknar med att ni tar hit våren på vägen hem. Kram!

2014-04-10 @ 19:35:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0