Grandeur of the Seas

Idag är det onsdag och vi har precis kommit hem till vår hytt efter en smarrig middag och mingel med kapten.

Vi kom alltså ombord på Grandeur of the Seas igår. Det gick fort och smidigt efter att ha tagit en taxi från hotellet. Vi installerade oss i vår hytt och gick därefter runt och inspekterade lite. Grandeur var vår alldeles första kryssningsbåt som vi åkte för 14 år sedan och den är lite mindre än de andra vi åkt sedan dess. Den har visserligen renoverats på senare år men det var i alla fall mycket vi känner igen. Lite nostalgi……….

Vädret var rätt ok när vi avgick. Kyligt men med sol så det blev lite Sail Away party på pooldäck i alla fall J

Men i natt vaknade vi av att det gungade som bara tusan. Det knarrade och brakade i hela hytten och lådor åkte ut och in och själv höll jag på att ramla ur sängen. Ingen höjdare…….. Det var bara att trycka i sig allt man har…åksjukepiller, droppar bakom örat, åksjuke tuggummi…… Vi lyckades släpa oss upp för en snabb liten frukost i morse, sen var det bara gå ner i hytten igen. Benke har typ sovit hela dagen och jag har kollat film och har försökt tänka att det ska väldigt mycket till innan båten välter………. Jag tycker det är rätt otäckt när det gungar mycket.

Men framåt sen eftemiddag kravlade vi oss ur hytten och upp på pooldäck för nu hade faktiskt solen kommit fram och det var varmt och skönt :)

Det värsta gunget är borta men det är inte helt stilla. Nu ska jag gå och lägga mej och hoppas på att få sova hela natten utan gungeligung :)

Fina matsalen
 
Fina trappan ner till matsalen.....
 
Sail Away party på pooldäck (jacka på)
 
Det kom lite sol till slut......:)
 

 


Kommentarer
Postat av: Thessan

Hej! Vi har lika mycket snö som i Baltimore. Broddarna, boots och vintertäcken är på igen! Idag har Jeanne och jag ridit i ridhuset - för det var "stylt"-väder ute. Henke var lite trött efter Ninniträningen i går. I morgon rider Nicole så det är bäst att han piggnar på sig! Annars är allt bra, hoppas snön smälter i morgon! Ha det bra, kram.

2014-03-20 @ 15:05:40
Postat av: Irene

Hej på er!
Usch, låter inte kul med så mycket sjögång!!! Skönt att det lugnade ner sig till slut i alla fall.
All snö som kom igår är nu på väg att smälta bort. Skönt, men så skitigt det blir ute...Ania var smutsig ända upp på ryggen på sista promenaden :-(. Det blev rätt in i badkaret...
Hoppas solen fortsätter att skina på er!!
Kram

2014-03-20 @ 16:14:11
Postat av: Linn

Nice att se att ni kommit ombord, hoppas ni får ha det soligt och varmt nu :)

Och grattis på namnsdagen far!

Kram

2014-03-21 @ 18:11:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0