Labadee Labada Labadosi

Idag har vi varit på Labadee på Haiti. Alla ni som brukar hänga med på vår blogg vet att det är en av vår favvo ö. Det är som att komma till paradiset :) Solen strålar, vattnet är turkost och palmerna svajar och goda Labadosi.…… kan det bli så mycket bättre……. :) Men det har hänt mycket på ön sen vi var här för första gången för fjorton år sedan. Då var det som att komma till en riktig Robinson Cruse ö – öde……… Nu har den blivit mycket mer ”utbyggd” med massor av aktiviteter……..på gott och ont…..

Som ni förstår har vi nått varmare och trevligare breddgrader nu och igår hade vi en fantastisk dag till havs. Trots lite vind hade vi en solig och varm dag på pooldäck………mycket nice…….

Vi har som vanligt träffat på lite folk, framför allt personal, som vi träffat tidigare. Jättekul när dom dyker på oss och vill hälsa. Sen är det ett par som vi delat bord med för näsan fem år sedan som är ombord. Det är ett otroligt jobbigt och drygt par så vi försöker göra vårt bästa att undvika dom. Tyvärr inte alltid så lätt :)

Imorgon kommer vi till San Juan, Puerto Rico……….

Tyvärr kan ni inte få så mycket bilder för uppkopplingen är riktigt usel........och funkar bara ibland.....

God drink i solnedgången......nice
 
Labadee - Vår lilla båt i bakgrunden......
 
Är det någon som vet vad detta lurviga träd heter???
 

Kommentarer
Postat av: Inga

Häftigt att få följa paradisöns utveckling! Här hemma har det också blivit lite mer paradislikt för snön har försvunnit. Kramiz

2014-03-22 @ 17:28:42
Postat av: Irene

Halloj!
Låter härligt med Labadee! ☀️Och Labadosi...🍹
Här är också härligt, 9 grader varmt, snön borta och bellisen blommar i rabatten. Dessutom har huggormarna vaknat. 🐍Såg en i morse när jag var ute med hundarna. Det var ju mindre kul...
Trädet, kan det vara en "lurvgran" kanske??🌲
Ha det så skönt!
Kramar

2014-03-22 @ 21:58:28
Postat av: Kim

Hade missat att läsa bloggen men nu är jag här! Härligt allt ser ut! Det är lite skillnad mot finlandsbåtarna, ja va på kryssning nu i helgen men eran båt ser på något sätt lite finare ut :)

2014-03-23 @ 09:12:30
Postat av: Gunnel

Kul att läsa bloggen och hänga med på resan, fast här hemifrån finns inte mycket att förtälja. Katten ligger på bredbandet och värmer magen, någon annan värme finns ej idag. Gjort fish n chips till lunch och kanske inte lika kulinarisk som på er båt. Men det var jättegott. Kram på er och akta er för sjögång.

2014-03-23 @ 13:54:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0