På resande fot......

 Idag har det varit en lååång dag......och än är den inte slut.......I morse strax efter kl 7.00 kom Mackan och hämtade upp vårt pick och pack och så åkte vi till Arlanda. Skönt att åka på en söndag och slippa den vanliga hysteriska trafiken..
 
Jag var grymt besviken att vi inte lyckats bli uppgraderade på flyget och vi var tvungna att trycka ihop oss i "boskapsvagnen" där bak i planet.....tråkigt men det gick ju det med :) 
Flygningen kändes väldigt lång  Den tog nästan en timme längre än vad det brukar göra för vi hade motvind och så gick vi liten "omväg" för att slippa vissa vindar..
 
Väl nere på marken igen så var det den vanliga långa sega proceduren att ta sig igenom immigration och få den lilla åtråvärda stämpeln i passet :) Hämtade sen väskorna och tog det lilla "Air trainet" till tågstationen. Men att boka biljetter till Baltimore visade sig vara lättare sagt än gjort.......alla tåg verkade vara fullsatta.......men vi hade lite tur, det fanns 2 platser på ett tåg som skulle gå tre timmar senare.....puh.......det var bara till att sätta sig och vänta. 
 
Nu sitter vi i allafall äntligen på tåget och gasar för fullt mot Baltimore. Tåget tar nästan 3 och en halv timme så klockan kommer bli rätt mycket innan vi kommit till hotellet och kan sussa in i den sköna sängen......man börjar bli lite mör :) Det positiva är att vi åker business och här finns det Wi-Fi och då kan jag ju roa mej med att skriva det här inlägget :)

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Skönt att veta att ni kommit så långt. Läser med nöje kommande öden och äventyr så blogga på bara. Kram hemifrån P.s. vaknade i morse av att det var lite vitt på marken och någon minusgrad

2014-03-17 @ 06:23:35
Postat av: Irene

Hej på er!
Skönt att höra att ni kommit fram ordentligt! Ja, ni åkte ju i rättan tid för i morse var det snö och minusgrader ute. Det var bara att plocka fram Pepes overall igen. Men men, man ska inte klaga för mycket, det är i alla fall sol ute! Hoppas solen skiner på er också och att det är lite varmare " over there".
Ha så kul!
Kram
Irene

2014-03-17 @ 09:19:55
Postat av: Inga Forsström

Bra tajming för resan, blir härligt å följa me till varmare bräddgrader utan snö å slask.Hare toppen!!
Inga&Janne

2014-03-17 @ 10:37:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0