Port Canaveral

Nu har vi gjort det igen….ätit middag med Kaptenen!! I går morse kom det en officiell inbjudan till vår hytt att äta middag vid kaptensbordet. Jättekul!! Så igår kväll var vi fyra par som möttes upp och blev högtidligt eskorterade till kaptensbordet. Kapten Espen är från Norge och tycker väl det är lite kul att träffa lite folk han kan prata norska med för det händer ju inte så ofta. De andra tre paren var riktiga storkryssare. Dom var så klart amerikaner men bodde typ på kryssningsbåtar. Ett par hade varit ombord sedan november och ett annat par har alltid två kryssningar per månad inbokat……….Där ligger vi i lä med våra två gånger per år………:)  Sällskapet var i alla fall toppen och maten fantastisk!! 

 

Idag har vi kommit ner till Florida och Port Canaveral. Skönt att få lite fast mark under fötterna igen. Det är snabba kast i temperaturen. Från ett isande kallt Baltimore i förrgår till att igår hade en sådan storm så dom låste alla dörrar ut på däck till att vi idag har sköna  25 grader och stålande sol på klarblå himmel :) Nice!!! Då har man redan glömt alla dåliga väder :) Vi tog en buss till en beach som heter Cocoa Beach som skulle vara känd från någon gammal surfing film. Det kryllar av surfare här och det är rätt nice :)

Kennedy Space Center ligger alldeles i närheten där vi ligger parkerad med vår lilla båt och ikväll vid 10 ska det tydligen vara någon uppskjutning av en raket. Det är ungefär vid den tiden vi ska avgå ikväll så vi ska hålla oss på pooldäck då och hålla utkik. Skulle vara kul att se nåt :)

 

Nu är det hög tid att svida om till aftonstassen!!! Ha det bäst så hörs vi. Imorgon kommer vi till Nassau, Bahamas.


Kommentarer
Postat av: susanna, marcus, loke och embla

Låter skönt med lite sol igen. Bättre än sjögång kan jag tänka mig. ;)
Här hemma har vi inte lika fint väder. Kallt och ruggit. Det till och med snöa lite, som tur var inget som stanna.
Ha det så bra och hör av er när ni kan!
Puss å kram <3

2014-04-01 @ 21:22:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0