San Juan

Sitter just nu på vår balkong och ser staden Charlotte Amalie på St:Thomas försvinna bort i horisonten. Sååå vackert med solen som strålar och får det turkosa vattnet att glittra och med de karibiska toner som hörs från bandet på pooldäck gör att man bara kan njuta av livet….:)
 

Idag har vi alltså varit på St: Thomas men vi har ju varit där så många gånger så vi valde att ha en lyxdag ombord istället. Det är så härligt att ha båten och pooldäck för sig själva med bara några enstaka människor här och där.

Det hände nåt konstigt idag när vi låg och guppade i poolen. Helt plötsligt kom det hundratals bin farandes från ingenstans och det kom bara fler och fler. En del människor fick panik och kastade sig i vattnet. Vi såg till att bara huvudet tittade fram över vattenytan tills det lugnat ner sig. Bina samlades under taket till en av pobbelpoolerna. Jag har aldrig sett något liknande……….det var som en jätteklase med vindruvor….:) Till slut kom det en snubbe med skyddsoverall och gasmask och dammsög upp dom… Det blev dagens snackis :)

 

I går var vi i San Juan på Puerto Rico. Det är verkligen en otroligt häftig stad som är hur gammal som helst men ändå känns rätt modern. Hela staden är som ett gammalt fort och de gamla skyddsmurarna från 1600-talet finns runt nästan hela stan. Det är lite häftigt att gå in genom den gamla stadsporten.

Mitt i all denna historia som finns överallt och i dessa historiska byggnader döljer sig modern shopping. Så igår var vi både kulturella och shoppingråttor :)

 

I morgon kommer vi till St:Maarten. Den ön tillhör också en av mina favoriter…….


Bilderna som jag tänkt lägga upp får vi ta en annan gång för nu blev det helt stopp i uppkopplingen.......

Kommentarer
Postat av: Irene

Usch, låter läskigt med bina!! Tur att ni inte blev stuckna!
Låter underbart med solnedgång i Karibien!
Synd på bilderna...
Ha det så bra, hoppas ni slipper fler bin..
Kram kram

2014-03-24 @ 07:43:41
Postat av: Inga

Hallåj, ja vill också se det glittrande turkosa vattnet å höra karibiska toner ljuda.

2014-03-24 @ 09:06:10
Postat av: Inga

Oj,här hände något hade inte skrivit klart. Har sett bin svärma när ja var liten å då kom en vitklädd man vid namn Erik å tog hand om alla bin som satt uppe i ett träd. Läskigt å spännande!! Njut å hare toppen!

2014-03-24 @ 09:28:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0