Äntligen shopping :)

 Igår var det min lyckodag....... :) vi tog bilen upp till Wellington och The Tackeria som alla ni som hängt med förr vet är min absoluta favorit hästbutik.....Stor härlig butik som man kan tillbringa ett par timmar i. Resultatet blev iallafall ett par nya ridbyxor, ridskor, boots till Hennezzy och lite annat smått och gott och bra ha saker :) 
 
Det är ca tio mil upp till Wellington som är hästmeckat här i Florida men med bra väg med många filer och hetsig trafik så det går ändå rätt fort.  Hästarna lever flott där med stora härliga grönområden som inte är leriga.......Här hade nog Hennezzy velat vara på det ruggiga vinter halvåret :) .........jag oxå för den delen......haha.......Kovik kan slänga sig i väggen......:)
 
Så skönt att Benke är bra i sin rygg nu. Peppar peppar......men han har sällan varit så bra som nu. Det måste vara shoppingens förtjänst..... I förrgår kom vi faktiskt iväg (till min stora lycka...) till Sawgrass Mills Mall och för er som inte har varit med oss förut kan vi ju berätta att Sawgrass är ett av USA s största outlets........det är större än enormt. Man måste ha karta och kompass för att hitta....och framför allt hitta tillbaka till där man kom ifrån......typ bilen....haha
 
Vi fick iallafall en heldag i Sawgrass.......kom vid halv tolv och åkte när dom kastade ut oss halv tio......ganska bra jobbat om jag får säga det själv... :) Benke är sååååå duktig och blev inte kinkig en enda gång......bara han får en fikapaus på Starbucks och en burgare på Cheesecake Factory så är han väldigt nöjd. Han är nästan en värre shoppinråtta än jag när han kommer i shoppingtaget...... :) 
 
Nu är det slut på det roliga. Vi har varit idag och lämnat tillbaka vår fina men opraktiska Camaro cab......idag tog vi faktiskt en taxi tillbaka till hotellet istället för att gå som vi gjorde förra året. Det tar drygt en timme och det är ju skönt när det är varmt o nice ute men idag är det nästan Sverige väder ute......typ 16 grader och det blåser nästan storm med regn i......inget skönt......brrrrr
 
Nu återstår bara den roliga packningen......lika intressant varje gång att se om man verkligen får plats med allt eller.....hmm ......kanske inte...... :) I morgon bitti klockan åtta kommer en kompis till vår städerska Sherry, som har en taxi rörelse att hämta upp oss och köra oss till Miamis flygplats. Därefter kommer vi mellanlanda i New York innan det bär av mot Stockholm.....så nu är det slut för denna gång......tack till er som varit med oss och hoppas ni är med även nästa gång som blir i början på April. Tack för oss!!!!!
 
 
Taggad för en heldags shopping.......
 
 Sawgrass Mills Mall.......bästa shoppingen....
 
Shoppingråtta i högform......:)
 
Shoppingvagn måste man ha.....kan vara bra att vila benen på oxå......:)
 
Fikapaus i allt shoppande......
 
Jippie, jag får gå i en hästbutik flera timmar....... :)
 
 
 The Tackeria.......min favvo hästbutik..........

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Då kan väl Hööks slänga sig i väggen, allt är ju mycket större i USA. Men förresten, välkommen hem i morgon bitti. P.s. Jag såg på TV igår att det var snö och 1 grad varmt i New York. Jippi, en försmak av vädret här hemma

2014-11-20 @ 06:16:36
Postat av: Thessan

Hoppas ni är nöjda med resan! Nu ska det bli roligt att ni kommer hem igen! Gittan är i "februariform" och längtar efter Henke. Skönt att ni är friska inför hemfärden - det är inte så kul att sitta på flygplan med ryggskott eller förkylning! Kram!

2014-11-20 @ 13:55:10
Postat av: Inga

Hoppas resan varit toppen trots förkylning å ond rygg!!
Hälsningar från oss på Skeviksgatan.

2014-11-20 @ 17:03:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0