Aruba

Hej hopp här kommer en liten uppdatering........I förrgår var vi på Aruba som är en av mina favoritöar. Oranjestad som staden heter är mysig att strosa runt i och det finns en stor fin galleria. ständerna på Aruba är helt fantastiska och eftersom det var en väldigt het dag så valde vi att ta en taxi till Palm Beach där vi varit förut. Så vi fick ännu en fantastisk dag på stranden där vi oxå åt en smarrig lunch :)
 
Igår och idag har vi varit till havs.....nu är det full rulle upp till Tampa, Florida så i morgon har vi vår sista dag här ombord. Den stora packare dagen........Det ska både bli skönt att komma av och lite sorgligt som vanligt att säga hej då till alla nya vänner.......
 
Vi har haft otroligt roligt tillsammans med våra galna amerikanska vänner. Det har blivit allt från galna game shower och karaoke till biljard och dart :) Sen så klart alla middagar med mycket skratt. 
 
I går åt vi en väldigt flott och god lunch med ett gäng officerare........Vi var ganska många inbjudna och alla fick en officerare till bordet......."våran" officerare var en tjej som var navigerings ansvarig. Det visade sig att hon kom från Canada men var italiensk medborgare och bodde på Visings ö i Sverige. Hennes man som är svensk kör färjan där...... Hon har bott där i tre och ett halvt år och kan inte ett ord svenska........
 
Före maten igår tog vi en drink med det svenska paret Morgan och Camilla från Sundsvall. Supertrevliga :) Så i kväll gör vi en repris på det...... :)  I kväll är det en formell kväll så nu är det dax att snygga till sig och dra på långklänningen :)
 
Uppkopplingen är fruktansvärd dålig så det blir inga bilder idag. Vi tar dom en annan gång! Kram från oss
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0