Curaçao

Idag har vi haft en härlig dag på Curaçao. Willemstad som staden heter där vi lägger till är en trevlig stad med färgglada hus att vandra runt i. Rent och snyggt och man kan känna de holländska anorna...... Vi brukar varje gång vi kommer hit vandra runt lite på stan först tills vi kroknar av hettan och blir lite kinkiga.......då tar vi en taxi till vår favorit beach.....Cabana. Men i år ville jag göra nåt annat så jag hade bokat en båtresa som skulle ta oss till en av Curaçaos bästa stränder........Benke blev lite kinkig för han ville åka som vanligt till Cabana :)
 
Så vi kom upp tidigt i morse....åt frukost på balkongen och 8.45 gick vår lilla båt......trevlig båtresa på ca 30 min där kapten hela tiden talade om vad vi såg och till slut kom vi fram till beachen.......som visade sig vara just Cabana!! Lyckan var fullständig......haha
 
I går hade vi en strålande fin dag till havs. Det känns verkligen att vi är långt ner i Karibien för det är riktigt hett. T.o.m jag har svårt att ligga en längre stund i solen......det blir många långa dopp i poolen :)
 
I går kväll var vi på ett litet VIP party innan middag. Minglade runt lite och hade trevligt. Efter middag var det en game show i teatern som heter Love and Marriage som är vansinnigt roligt att titta på. Den är på varje kryss och alltid lika kul att titta på men igår var det lite extra roligt för våra nya vänner Chris och Vicki var med........Det är tre par på scen.....de som varit gifta flest år.....ett nygift par och ett mittenpar som nu Chris och vicki var, och får svara  på en massa pinsamma/galna frågor om varandra........såååå kul :)
 
Middagen häromkvällen med Hotel Director Joni var kanon......supergod mat och trevligt sällskap. Vi blev dock lite förvånade när vi möttes upp utanför matsalen för vi hade förväntat oss att det skulle vara ett litet informellt svenskbord men icke.....det var förutom Joni, tre amerikanska par........ Men jag hade Joni till bordet så vi kunde smygprata lite svenska mellan varven.......:)
 
Vi har dessutom fått en inbjudan att äta lunch på onsdag med fyra Officers.........hmmm.....inga som vi känner........men det kan ju bli spännande......
 
Ikväll ska vi gå till specialrestaurangen Chops Grill och äta en smarrig köttbit tillsammans med våra vänner Chris, Vicki, Mike and Tina. 
 
Nu dax att vila en stund........hörs en annan dag........imorgon kommer vi till Aruba.......kramar från solen
 
Poodäck by night......
 
Ben Bond på vår balkong.......:)
 
Vår Hotel Director Joni och jag.........:) 
 
Love and Marriage game show........Chris och Vicki i mitten :)
 
Vår lilla bad båt i dag på Curaçao 
 
Bästa platsen på däck.......
 
Den berömda bron över till stan Willemstad, Curaçao på väg till beachen.....
 
Cabana Beach........
 
 
Här kommer lite bilder från Barbados som jag lovat.........
 
Vår lilla båt i hamnen i Bridgetown, Barbados 
 
Boatyard Beach, Barbados
 
Mera beach.......
 
En god lunch på Boatyard beach.......
 
 

Kommentarer
Postat av: Åke

Ser helt underbart ut.
Men vad är det för gubbe som dyker upp på bilderna?
😃😃😉

2014-11-03 @ 22:10:46
Postat av: Inga

Skulle gärna åka Pelican Express till Cabana Beach eller ta en tur till Boatyard beach, grymt fint. Kramiz

2014-11-03 @ 22:35:32
Postat av: Kim

Ser ju astråkigt ut att vara på sån där semester... Här hemma snöar det just nu och är blaskigt som fan på vägen! Härligt :) Fortsätt njut! // Kim

2014-11-06 @ 14:03:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0