Halloween!!

Idag har vi varit på Barbados och haft en underbar dag :) Tog en taxi till en superhärlig beach som vi hittade förra året med kristallklart turkost vatten och kritvit härlig sand. Hade en heldag där i den sköna solstolen med lite avbrott för svalkande dopp och god lunch. 
 
igår var vi på S:t Lucia och hade bara tänkt att vi skulle gå iland och stosa runt lite men precis när vi skulle gå av kom ett av de där berömda störtskurarna...... Vi valde faktiskt att stanna kvar på båten och hade en skön dag på pooldäck med bara några korta avbrott för regnskurar innan solen kom tillbaka igen. Det finns ett par ombord från Sundsvall som vi har träffat på lite här och där men igår hade vi en liten svensk hörna där uppe på pooldäck :) Dom åker tillsammans med sin tolvåriga son och svärföräldrarna. Jättetrevliga :) Sen kom även fartygets Hotel Director som oxå är svensk till vår lilla hörna och bjöd på drinkar :)      
 
I går var det ju Halloween och därför dax att klä ut sig lite :) Superroligt!! Och som vanligt blev det succé. Amerikanarna älskar detta och efter middagen när halloween party var igång skulle dom utse de bästa kostymerna. Benke och jag fick silvermedalj för vår outfit :)  
 
När vi kom hem på natten så låg det ett brev till oss......en informell inbjudan till kaptensbordet för att äta middag med vår Hotel Director Joni Gevriye.......spännande.......så det ska vi alltså göra ikväll så nu är det hög tid att börja snygga till sig. Ha det bäst!!
 
 
Utsikt från vår balkong över Castries, St: Lucia
 
Den kvinnliga piraten med sin tränade gorilla :)
 
Man får inte ha husdjur i hytten :) 
 
 
Nu hade jag valt ut några bilder från Barbados oxå med uppkopplingen blev så otrooooligt seg så dom får bli någon annan dag.......
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Den där gorillan kanske kan få en plats på Skansen, men inte i möblerade rum. Ha nu så kul i fortsättningen på resan . Kram

2014-11-02 @ 09:37:56
Postat av: Inga

Grattis till silvermedaljen! Tycker mej känna igen den där gorillan från någon annanstans. Man känner igen olika saker beroende på ålder å intressen. "åh, en Viktotia's Secret kasse" hörs från barnbarnet som noga studerar en tidigare bild. Hare toppen!

2014-11-02 @ 18:09:43
Postat av: Åke

Söt apa, men var är benke....hahahaha
Ha de Nice på middagen

2014-11-02 @ 22:01:01
Postat av: Irene

Grattis till silvret!🏆. Så kul!
Hoppas middagen var trevlig!
Fortsätt ha det bra!
Kram

2014-11-02 @ 22:16:17
Postat av: Irene

Grattis till silvret!🏆. Så kul!
Hoppas middagen var trevlig!
Fortsätt ha det bra!
Kram

2014-11-02 @ 22:16:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0