Boston!!

Idag har det varit shoppingens dag :) Vädret har varit kallt, kyligt och inte så skönt.......så vad passar bättre såna dagar om inte lite shopping........Efter lite härligt lyxig hotellfrukost i morse gick vi ut på stan och eftersom vi varit här ett antal gånger förut så vet vi ju på ett ungefär vart vi vill ta vägen......Det blev en del bra inköp till både oss och våra små barnbarn. Benke skyllde på att han glömt sin klocka hemma så han var ju tvungen att köpa sig en ny.........hmmm....ska nog oxå börja köra med den.....haha
 
När orken och benen börjar krokna så gick vi hem till hotellet och softa lite.... Drink i hotellbaren och sen en god middag och nu när klockan är nio känns det som det är dax att sova....... man är ju lite jetlaggad.......:)
 
I morgon ska vi åka hem till några vänner ( Bob and Suzanne) som bor en dryg timmes bilresa här ifrån. Dom hämtar oss efter frukost för en heldag med dom. Ska bli jättekul att dels träffa dom igen och även att se något annat än bara Boston City :)  
 
Nä nu är det hög tid att gå och lägga mig.....mina ögon åker ihop.....hörs någon annan dag.  Kram fån oss
 
Boston Downown Crossing
 
 
Liten vy ett kvarter från vårt hotell
 
Cool truck...... Varför är allt större och coolare i USA????
 
Shopping råtta......haha...
 
Lost in Boston.....
 
After shopping drink.......:)

Kommentarer
Postat av: susanna, marcus, loke och embla

Låter som ni har haft en mysig shoppingdag. Skönt å avsluta med en god drink oxå. Marcus säger att han minsann inte fick en drink utan en halvavslagen fanta exotic i bilen hem från ullared. ;)
Skriv snart igen.
Puss å kram <3

2014-10-25 @ 10:17:58
Postat av: Inga

Ni ser så härligt nöjda å belåtna ut på bilderna, tänk va lite shopping kan göra. Men ja måste erkänna att 6 timmars trädgårdsarbete i nya bostadsrättsföreningen tillsammans med trevliga nya grannar inte heller va så dumt. Kramiz från oss på Skeviksgatan

2014-10-25 @ 21:36:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0