Brilliance of the Seas

Här kommer en liten uppdatering på vad vi pysslar med......:) Vi kom allså ombord på Brilliance of the Seas i söndags. Avgången från Boston gick väldigt smidigt och vädret var helt ok så det blev ett litet Sail Away party på pooldäck oxå :)
 
I går måndag vaknade vi av att det gungade........knakade och brakade i hela hytten. Det var inte så farligt med tanke på att vi varit med om tusen gånger värre.....men tillräckligt för att framför allt Benke blev lite grön i ansiktet ett tag. Vi gick iallafall upp och käkade frukost och vandrade runt lite på båten innan vi gick tillbaka till hytten där vi stannade till ca halv tre då vi gick och käkade lunch. Då hade det faktiskt blivit bättre väder, solen kom fram och man kände att vi var på väg mot varmare breddgrader. 
 
I går kväll var det mingelparty med kapten och jag fick mitt obligatoriska kort med kapten som även på denna kryss är från Norge. Verkade vara en väldigt osocial flumgubbe och inte alls glad och trevlig som våra andra norska kaptener har varit. Men förhoppningsvis är han bra på sitt jobb.......:)
 
Till bordet har vi två amerikanska par. Ett från Maine och det andra paret bor i Florida. Riktigt trevliga, framför allt paret från Maine, Victoria och Chris som vi tillbringade halva natten tillsammans med. Hon en halvgalen hårfrisörska och han en brandman som ser ut som om han är hämtad direkt från en riktigt gammal amerikansk rulle........haha
 
Idag har värmen kommit på riktigt.......så dagen har gått i slapphetens tecken.....:) i en solstol på pooldäck!!!
Nu har vi precis kommit ner till hytten och frossat fruktsallad i solen på vår balkong.......inte helt fel....:) 
 
Måste oxå äntligen få berätta det som varit hemligt fram till igår.....att lilla Adde är nominerad som Morgondagens stjärna på Ryttargalan på Berns den 26 november. Sååå jäkla roligt!!
 
Ska strax hoppa in i duschen och göra oss klara för kvällens äventyr.  Ha det så bra alla därhemma så hörs vi snart igen.. kramar från oss!!
 
Hyttvy......
 
Mera hytt......
 
Min favvohörna.......
 
Sail Away party på pooldäck.......ser lite ensamt ut.......var e alla......
 
Bye bye Boston 
 
 Havsvy......
 
För en liten stund sedan på pooldäck.....

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Grattis lilla Adde, det gjorde du bra.

2014-10-29 @ 06:12:36
Postat av: Irene

Härligt att solen är på gång!😎. Här var den en liten stund på dan och temperaturen steg till 15 grader!😎
Så roligt med Addes nominering!⭐️⭐️⭐️ . Men han kommer ändå alltid vara er stjärna.⭐️⭐️⭐️
Kramar

2014-10-29 @ 19:06:48
Postat av: Kim

Ni verkar njuta precis som vanligt! Franke verkar ju hålla sig borta från bloggen också å det måste ju kännas extra skönt! :) Haha..!
Hoppas ni har det toppen!

2014-10-29 @ 22:34:57
Postat av: Theresa

Hej på er:)
Det verkar som ni har en riktig toppen semester! Låter himla kul allt som ni har för er! Roligt med american friends oxå:)
Rätt som det är bor ni väl "overthere" under vinterhalvåret...;)
Stor Kram från Theresa, Mats, Karro och Johannes

2014-10-30 @ 12:29:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0