Packa packa packa......

 
 
Klockan är 23.40 och lugnet börjar äntligen lägga sig efter en hektisk dag. Vi börjar bli hyfsat klara med vår packning.......det är bara Benke som står kvar vid strykbrädan och snabbstryker det sista av hans sjortor :) Min ena väska är helt klar och står låst och säkrad med spännband och den andra är så gott som klar...... Så skönt :) 
 
Det har varit några hektiska dagar för att fixa allt innan vi åker. Benke har ju som vanligt varit tidsoptimist och bokat in många fler jobb än dagar kvar........så det har blivit till att jobba typ dygnet runt ett tag...... Tur att han har en så snäll och förstående Marcus anställd som ställt upp :) TACK MARCUS!!!!!
 
I går körde vi iväg Hennezzy till Skästa Gård i Västerås där bästa Ingrid Jerlin ska ta hand om honom. Känns lite jobbigt att lämna honom trots att jag vet att han kommer ha det toppen och bli omhändertagen på bästa sätt och bli vältrimmad tills jag kommer hem igen. Det är ju som ens bebisar........ :)
 
Idag kom bästa barnbarnen Loke och Embla för att säga hej då och hjälpa till med packningen....... hmmmm.......blev inte så mycket packning gjord kan jag ju säga :) Sen var det dax att ila iväg och få naglarna gjorda...... (mina....inte Benkes ...haha) Benke åkte till naprapaten för att försöka få tillbaka sin rygg.....:)
 
Sen framåt kvällen efter lite thaimat kom packningen igång på allvar och det gick faktiskt ovanligt lugnt till med endast några smärre utbrott från min käre utarbetade man.....haha.. :) Vi har rätt bra koll på vad som ska med men när man ska vara borta i en hel månad så blir det ju en hel del prylar som ska med. Även i år har vi packat ner kostymer till Halloween. Vad vi ska vara får ni veta om ni hänger med.......:)
 
Boris tittar ju med misstänksamhet på vår packning som vanligt, hon gillar inte alls våra väskor.  Hon har varit ovanligt busig idag och väldigt social. Man får ju som vanligt lite dåligt samvete för att vi åker ifrån henne men det är tur att vi har Sandra som tar hand om henne. 
 
Nä nu ska jag nog slänga ner dom sista prylarna och gå och lägga mej så man får några timmars sömn. bästa Mackan kommer kvart över sex i morgon bitti och kör oss till Arlanda. Ni får ha det bäst så hörs vi nästa gång från Boston. 
 
Natti natti
 
Hennezzy i hagen som kommer vara hans den närmsta tiden...... Har tydligen redan visat upp sig och stajlat för hag grannarna :)
 
Lilla Boris ligger i soffan och spanar in vår pack aktivitet......
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Hoppas ni får en lugn och skön resa. Ser fram emot era vidare öden och äventyr. Kram på er

2014-10-23 @ 06:21:54
Postat av: susanna, marcus, loke och embla

Hejdå! Ha det så bra nu! Skriv mycket, så vi vet att ni har det bra. Förövrigt så vet jag redan eran halloween outfit ;) haha.
puss å kram <3

2014-10-23 @ 10:53:59
Postat av: Åke

Ha det så jävla skönt😃😃
Så håller vi andra ställningarna om ryssen kommer

2014-10-23 @ 11:04:47
Postat av: Sandra

Hejdå!!!! Ni får ha det så skönt på andra sidan, får ni tråkigt så kan ni komma och hälsa på hemma igen 😜
Puss och kram på er ❤️

2014-10-23 @ 12:41:52
Postat av: Irene

Ha det så bra och hoppas ni får en underbar resa! Skriv mycket i bloggen!😊👍😊.
Benke, se nu till att vila upp dig ordentligt efter allt stressjobb!
Kramar

2014-10-23 @ 20:24:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0