Grand Cayman

Igår var vi på Grand Cayman. Vi tillbringade dagen med våra nya vänner Elaine och Glenn. Glenn är en halvgalen pensionerad polis från L.A. och man har definitivt inte tråkigt en sekund i deras sällskap. Dom hade via nätet före kryssningen bokat en hyrbil och dom frågade om vi ville hänga med.....självklart......så när vi hade tendrat oss i land i Georgetown så letade vi upp uthyrnings firman och fick vår bil.......sen var det bara att gasa iväg och påminna Glenn hela tiden att hålla sig på rätt sida av vägen......to the left..... :)
 
Vi hade en ganska dålig karta men det finns ju inte så många vägar att välja på så det gick rätt bra......vi hade bestämt att hitta till lite mysiga beacher där det inte finns några turister och ha ett litet "beach hop". Vi hittade fyra mysiga ställen som vi "provbadade". Framför det sista stället var helt fantastiskt.  
 
Det som är lite konstigt är att vid nästan varje beach finns det en kyrkogård......deras kyrkogårdar ser lite annorlunda ut med liggande stenar och jättestora blomster uppsättningar i plast på varje grav. Till den första beachen vi kom till var man tvungen att gå igenom hela kyrkogården för att komma dit.  Kändes lite märkligt...
 
Vi avslutade vår dag på cayman med en god lunch på stan och hade härlig utsikt över havet innan det var dax att lämna tillbaka bilen och ta oss tillbaka till båten. På Cayman är ett av de få ställen där man fortfarande måste tendra och sista tendern tillbaka gick 15.15 och den ville vi INTE missa :)
 
Väl tillbaka på båten blev det lite mys på balkongen och en bra bok. En liten lur blev det oxå innan det var dax för kvällens äventyr. 
 
Det är lite kul.....ni som har följt vår blogg genom åren kommer kanske ihåg en dam som vi brukar träffa varje år på  Bostonkryssningen i oktober som vi kallar för sagotanten eftersom hon ser ut som en sådan......henne och hennes man är med på denna kryss.....så roligt att träffas igen när man inte förväntar sig det.
 
Idag är vi till havs och har haft en härlig dag vid poolen och när vi kom ner i hytten väntade chokladdoppade jordgubbar och champagne......sååååå lyxigt :)
 
Nu är det vilostund innan kvällen då det är mingelparty med kapten. 
 
Tyvärr är uppkopplingen under all kritik så inga bilder........ 

Kommentarer
Postat av: Inga

Inga bilder! Man får väl fantisera fritt. Ser en polis med väldigt lite hår på huvudet som kör som en galning i trafiken. Bror min håller Malin krampaktigt i handen å ber till de högre makterna att allt ska gå väl. På rad tågar ni den märkliga vägen för att nå ner till beachen. Plastiga stora växter på platta gravstenar visar inte att någon varit där å gjort fint. Undrar hur sagotanten ser ut? Kanske gråhårig med små fina lockar. Någon annan kanske ser något helt annat. Hare toppen!

2015-04-16 @ 17:44:15
Postat av: Irene

Haha, Inga, din beskrivning är ju klockren! Precis så tänkte jag också! Men synd att det är så dålig uppkoppling...
Hoppas att mingelpartyt med kaptenen var trevligt! Blir kanske middag med kaptenen också?....
Ha det gott!
Kramar

2015-04-17 @ 22:38:05
Postat av: Anonym

Inga och Irene.....ni har bra fantasi och den stämmer väldigt bra med sanningen :) Precis så var det!!!! Haha.....

2015-04-18 @ 19:51:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0