Airport Newark

Sitter nu än en gång i loungen på Newarks flygplats och njuter av lugn och ro, gott småplock att äta och gott vin att dricka.......sämre kan man ju ha det när man väntar på att få gå ombord. Vi har ännu en gång blivit uppgraderade till business......känns sååååå lyxigt och det blir tusen gånger lättare att packa........behöver inte vara rädd för övervikt......fyra väskor på 32 kg......det fixar vi :)

Gårdagen blev lugn......det blev tyvärr ingen middag med Gary och Sherry........pga lite omständigheter kunde dom inte komma......jätte tråkigt men vi kommer ju hit fler gånger........

Vi fick iallafall en härlig sista dag på stan......fixade det sista och softade lite Bryants Park mellan vår packning. Vi har ju fantastiskt väder....klarblå himmel och vaaaaaaaarmt och skönt :)

Det jobbar en kille på vårt hotell i frukostrestaurangen som har varit där varje gång vi varit här. Vi har pratat en hel del med honom och förra året sa han att han tycker så mycket om svensk choklad så vi hade köpt med oss fyra stycken Marabou chokladkakor som han fick idag........han blev såååååå glad :) kul att kunna glädja någon med så lite :) 

Innan vi åkte till flygplatsen idag så var vi ute på stan och promenerade lite i det sköna vädret och sen har jag passat på att bunkra mina magiska blå piller så jag har när nästa sjuka närmar sig.....haha.... Bra att ha piller :)

Nu ska vi väl snart få få ombord och hoppas att dom lyckats lösa vårt plats problem......vi har ju bokat platser bredvid varandra så klart men nu visar det sig att den ena stolen är det fel på så dom har helt enkelt bara flyttat på en av oss......hmmmm.......det är inte schysst tycker jag...... Väntar fortfarande på besked om dom lyckats ändra våra platser.........

Hoppas ni hänger med i oktober igen......for now.....bye bye

En sista mys fika i Bryants Park.....
 
Drink i hotellbaren innan vi gick ut för en sista middag på stan......
 
Cyckel maraton runt Manhattan....... utanför vårt hotell.....
 
Business loungen på Newarks flygplats....... 

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Välkommen hem och till gamla Svedala.

2015-05-04 @ 06:21:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0