Brilliance of the Seas

Idag började vi dagen med en härligt lyxig frukost på hotellet bestående till stor del av rökt lax med massor av frukt och bär.....mmmmums. Efter en sista runda i ett lite regnigt Boston checkade vi ut för den här gången och tog en Taxi till Black Falcon Pier där kryssningsbåtarna går.
 
Vår incheckning och ombordstigning på vår stiliga Brilliance of the Seas gick verkligen i raket fart. Sååå smidigt!! Det känns lite som att komma hem när man kommer ombord igen och på den här kryssen är det ju så många "gamla bekanta" som kommer vara ombord så det ska bli toppen :) Till bordet kommer vi ha sex stycken halvgalna människor från Boston som vi åkt med två gånger förut så det kommer nog bli livat i holken 😀
 
Till och med vårt bagage gick fort och smidigt idag.....det har redan kommit till hytten och vi har även hunnit packa upp trots att vi inte lämnat hamnen än......annars kan det komma sent på kvällen om man har otur. Så nu känns det bra att ha flyttat in......vi har även fått upp den obligatoriska Svenska flaggan utanför hyttdörren så alla våra vänner vet var vi bor :)
 
Nu har vi precis varit på den obligatoriska livbåts genomgången som alla måste vara med på. Förr var man tvungen att ha på sig flytväst men det har dom tagit bort på senare år.......annars var det en rätt rolig syn när alla sprang runt med flytvästar på sig 😜
 
Nu börjar vi tuffa ut från hamnen......äntligen på G mot varmare klimat.....😎. Kapten har lovat att det inte ska vara allt för jäklig sjögång inatt och imorgon utan att vi kanske håller oss med vågor på ca 3 meter........får lita på vår norska kapten. Vi har ju åkt med honom förut. 
 
Nu nu ska jag softa lite innan det är dax att göra sig iordning för kvällen och förbereda sig på det kära återseendet :)
 
Uppkopplingen verkar vara lika usel som vanligt så det kommer kanske inte bli så mycket bilder tyvärr .....
 
 Vår hytt.....
 
Mera hytt :)
 
 
Bye bye Boston....

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Vilken snofsig hytt. Ha en skön resa mot bättre klimat.

2015-10-26 @ 05:57:46
Postat av: Irene

Hoppas ni slipper sjögång och snart når sol och värme😎.

2015-10-26 @ 20:46:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0