Lata sjödagar

I dag är det redan onsdag och vi har haft tre härliga dagar till havs. Det blev inte så mycket sjögång som vi förväntat oss första dagen. Det blev lite lagom gungeligung på morgonen där första dagen men det var helt ok och ingen blev sjuk :) Men första dagen blir rätt avslagen när det blåser mycket och det är lite för ruggigt att vara ute så man glider mest runt och softar. Käkar, fikar, läser och sover :)
 
Men redan på eftermiddagen första dagen kunde man känna att vi var på väg mot lite värme :) och igår blev det en härlig dag ute på däck. Blåste fortfarande men solen värmde skönt och idag har vi haft riktig karibienvärme. Såååå härligt men man får ju verkligen passa sig så man inte bränner sig totalt första dagen. Det har ju Benke fått lära sig  den hårda onda vägen......😝 I morgon kommer vi till S:t Kitts och då blir det nog taxi till nån beach. 
 
Dagarna är lata men kvällarna är hektiska 😜 Vi har fullt upp att umgås med alla våra "gamla" vänner. Det är verkligen så häftigt att man träffas igen efter flera år. Vissa har vi haft kontakt med hela tiden och andra inte. För er som hängt med på bloggen genom åren kan jag meddela att även "sagotanten" är med 😄 men nu för tiden är hon ju Ortrud för oss.  
 
Våra tre par från Boston som vi äter middag med är det ju tredje gången vi åker tillsammans med. Dom gillar att äta på de special restaurangerna som finns här så det kommer bli mycket god mat. I förrgår kväll åt vi på Portofino som är den Italienska. På special resturangerna går det till så att man betalar en fast summa och sen äter man hur mycket man vill och vad man vill. Man kan ta in alla rätter på menyn om man så vill så vi brukar ta in massor och så kan alla äta lite av allt :) och allt är verkligen såååå fantastiskt gott!! 
 
I kväll ska vi äta japanskt på IZUMI. Ska bli spännande för där har vi aldrig ätit middag förut. Vi har bara ätit lunch och då bara sushi som har varit helt fantastisk. Så vi ser fram emot en härlig kväll. 
 
Måste tyvärr göra er besvikna......uppkopplingen är lika usel som förra kryssen så tyvärr blir det inga bilder......ni får vänta på dom tills vi kommer till Florida och hoppas att vi har en ok uppkoppling där😒
 
Nu nu ska jag nog ta mej en liten lur innan det är dax att svida om inför kvällens äventyr :)
 

Kommentarer
Postat av: Sandra

det låter som om ni har det skönt :D Härligt att paren verkar vara snälla :D

2015-10-29 @ 10:38:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0