Inställd flygning

Dagen idag blev ju inte riktigt som vi planerat......  Vi kom av båten ganska smidigt efter vi ätit en sista frukost ombord. Fångade en taxi och drog iväg till flygplatsen. När vi kom in på flygplatsen tyckte vi att det var ovanligt mycket folk där och det kändes väldigt kaosigt.....Vi förstod rätt snart att det vankades problem och när vi skulle checka in fick vi reda på att vårt flyg var inställt och att dom hade bokat om oss till imorgon!! 😳😡
 
Det visade sig att det har varit kraftigt oväder med orkaner och tromber så alla flyg hade varit inställda till berörda delstater och att dom nu höll på för fullt att boka om alla. Det fanns inte ett enda flyg att uppbringa som kunde ta oss till New York idag.....det var bara att gilla läget och försöka hitta ett hotellrum för natten.
Jag ringde till de hotell jag kände till men de hade inga rum lediga..... men efter lite fixande lyckades vi få ett rum på ett hotell ca 10 min från flygplatsen. Quality Inn.
 
Tog taxi dit och det visade sig att det var ett helt ok hotell med en mysig innergård och härlig pool. Efter vi hade checkat in och fått vårt rum var vi tvungna att ringa till hotellet i New York och tala om att vi tyvärr inte kommer förrän i morgon. Sen hade vi inte så mycket mer att pyssla med så vi hängde runt poolen ett par timmar. Passade på att njuta av vår ofrivilliga bonusdag i solen.
 
Nu har vi precis kommit tillbaka efter att ha käkat en riktig amerikansk middag......sitter ute och njuter av den ljumma kvällsluften. 
 
Imorgon gör vi ett nytt försök.....en shuttle kommer kl 10 i morgon bitti och kör oss till flygplatsen så förhoppningsvis är vi i New York nästa gång jag skriver 😜
 
p.s. Idag går våra tankar till alla de som blev drabbade av det fruktansvärda som skedde i Stockholm idag. ❤🇸🇪
 
Vårt hotellrum
 
 Mera rum....
 
 Innergården på hotellet.....
 
 
Det blev några sköna timmar i solen.....
 
 ......och i poolen....
 
Mys....
 
Tur att vi har internet så vi kunde följa allt det hemska som har hänt
 
Vi hittade detta hamburger hak med 50 tals känsla 
 
Man satt rätt mysigt och åt på baksidan av restaurangen
 

Kommentarer
Postat av: Broder

Varför så bister lillebror? Är inte ölen kall??

2017-04-10 @ 16:41:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0