Foxen och Boggan

Hej hopp!! Dax igen att skriva några rader......
Vädret är ju bara fantastiskt. Igår såg det lite mulet ut på morgonen och vi tänkte att vi skulle passa på att gå ut och promenera lite men det dröjde inte så länge innan solen kom fram och då blev det stekhett igen så vi vandrade tillbaka till hotellet och tog plats vid poolen igen 😎 När termometern visar dryga 28 grader i skuggan känns det rätt bra att slippa göra så mycket 😀 Några kvarter ifrån vårt hotell håller de på att bygga ett nytt hotell och när man ser de stackars byggjobbarna i sina jeans och långärmade tröjor så lider man verkligen med dom.....men jag antar att de är rätt vana att jobba i extrem hetta.
 
Igår kväll skulle Alex Fox spela på Café Ibiza. Ni som har hängt med här i bloggen vet ju att vi varje år går och lyssnar på denna fantastiska gitarristen från Argentina som spelat på Café del Mar i alla år ....men eftersom Café del Mar inte finns längre trodde vi inte att vi skulle få se Foxen igen men det visade sig att han spelar lite då och då på den nya restaurangen Café Ibiza. Så vi gick dit fulla av förväntan..... för att se och lyssna på Alex Fox brukar vara en helt fantastisk upplevelse. Men tyvärr blev det lite av en besvikelse.......han är ju fortfarande en helt fantastisk gittarist men han saknade helt glöden han brukar ha....han brukar ha "myror brallan" ...svårt att vara stilla....kasta upp gitarren i luften....spela upp o ner.....bak o fram.......Nu satt han mest på sin pall och spelade lite för sig själv.....blev grymt besviken.......😳
 
Idag har vi haft en "lunchdate" med ett par från Florida som vi träffade på vår kryssning i våras. De bor i Mulberry som ligger en bit nedanför Tampa. Man blir ju lite smickrad när folk vill ses över en lunch trots att det tar dom ca 4 timmar att köra hit......Nu har de en dotter som bor halvvägs så de skulle passa på att hälsa på henne på väg hem. Det var verkligen superkul att träffa Charles och Peggy igen. Peggy har "Boggan" som mellannamn så jag kallar henne för Boggan 😀Hon är verkligen urtypen för en amerikansk hemmafru i övre medelklassen. Det är kul att höra allt de har att berätta...Charles har arbetat inom det militära i många år så de har bott på massor av olika ställen runt om framförallt USA och Asien. De har bl.a. bott i flera år på Guam som tydligen ska vara helt fantastiskt. 
 
Ikväll har vi handlat lite mat på "Konsum" och jag har nu serverat Benke en härlig måltid bestående av laxburgare och potatismos med massor av färsk grön sparris. Gott 😋 Det var ju roligt att Benke som var väldigt skeptisk till laxburgaren var den som tyckte den var godast 🙄
 
Poolvy....
 
Våra pool kompisar.....dom gillar melon 😀 Här håller mamma lite lektion för kidsen
 
Bayshore Blvd.....
 
Hmmm.........ska vi gå hem och lägga oss i poolen??🤔🙄
 
Lite färggranna möbler för att visa att vi är i North Beach Village....finns lite överallt här....mysigt 
 
På Café Ibiza.......
 
.....förväntan på vad som komma skall.....
 
Alex Fox....tyvärr liten besvikelse...
 
Lunchdate med våra vänner Charles och Peggy "Boggan" Jones
 
Charles och Boggan
 
Härlig utsikt från vårt lunchbord....
 
Laxburgare med massor av sparris
 
Den här bilden har jag "stulit" från min vän Jean. Hon tog denna bild sista kvällen ombord på Serenade när vi satt  i vår VIP lounge. Tycker den är superhäftig. Ankaret är ju Royal Caribbeans logotype.
 
Vill oxå få med denna bild på vår Adde som kom ner till Holland i Söndags för en veckas träning 🐴👍😀

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0