Sawgrass Mills - Shop til you drop

Hejsan hoppsan alla bloggers 😘 Dax att skriva nĂ„gra rader igen och nu blir det kanske inte sĂ„ mycket mera för nu Ă€r det snart slut....I morgon Ă€r det dax att börja tĂ€nka pĂ„ hemgĂ„ng och börja packa. Det gĂ„r som vanligt vĂ€ldigt fort nĂ€r man har roligt och det har vi ju verkligen haft. 
 
Vi har ju oxĂ„ haft vĂ€ldigt tur med vĂ€dret. Som alla vet drog det ju över nĂ„gra orkaner hĂ€r strax innan vi Ă„kte och de har haft en del busvĂ€der....Ă€ven dagaRNA innan vi kom hit var det kyligare Ă€n normalt....men vi har ju frĂ„n dag ett haft mellan 28-30 grader. Fantastiskt vĂ€der 😎😀👍 Men nu nĂ€r det börjar dra ihop sig mot hemgĂ„ng blir det lite sĂ€mre.....I förrgĂ„r hade vi som vanligt en fantastisk dag vid poolen och sen pĂ„ eftermiddagen vandrade vi ut pĂ„ "stan" och njöt av den hĂ€rliga solen. NĂ€r vi framĂ„t kvĂ€llen kom hem igen och tĂ€nkte att vi Ă€ter lite hemma och sen gĂ„r ivĂ€g och kollar vĂ„r fredags bio. NĂ€r vi satt ute pĂ„ vĂ„r lilla altan och njöt i kvĂ€llsvĂ€rmen och vĂ€ntade pĂ„ att vĂ„r mat skulle bli klar sĂ„ öppnade sig himlen.....vi var glada att vi inte hunnit ivĂ€g nĂ„gonstans för himlen stĂ€ngdes inte förrĂ€n mĂ„nga timmar senare.....đŸ˜Č 
 
IgĂ„r morse var det fortfarande grĂ„tt ute sĂ„ vi bestĂ€mde att dra ivĂ€g till Sawgrass Mills Mall. Ni som hĂ€ngt med förr vet att vi Ă„ker dit varje Ă„r och att det Ă€r ett av USA s största outlet. Det Ă€r sĂ„ stort sĂ„ vi nĂ€stan behöver karta och kompass.....đŸ™„đŸ˜‚đŸ€Ł NĂ€r man Ă„ker till Sawgrass behöver man verkligen en hel dag och dĂ„ Ă€r det bra att passa pĂ„ nĂ€r det Ă€r lite visset vĂ€der ute. SĂ„ igĂ„r var det alltsĂ„ dax.......Ă„rets stora shoppingdag....đŸ€‘đŸ€‘đŸ€‘ Det tar ca en halvtimme att köra till Sawgrass och vi kom dit strax efter klockan elva pĂ„ förmiddagen.....och det Ă€r faktiskt konstigt hur snabbt tiden gĂ„r nĂ€r vi Ă€r hĂ€r och Ă€ndĂ„ sĂ„ hittar vi vid det hĂ€r laget rĂ€tt bra och vi vet ungefĂ€r var och till vilka butiker vi vill gĂ„ och Ă€ndĂ„ lyckades vi vara kvar nĂ€r dom stĂ€ngde.......hmmmm....förstĂ„r inte riktigt hur det gick till och dĂ„ tog vi Ă€ndĂ„ bara en men vĂ€ldigt sen lunchpaus.....SĂ„ nĂ€r dom stĂ€ngde 21.30 var det bara att packa in allt i bilen och Ă„ka hem med en kĂ€nsla av en lyckad shoppingdag 😀😀😀đŸ’ȘđŸ’ȘđŸ’Ș
 
I morse var det soligt igen trots att dom sagt att det skulle regna hela dagen sĂ„ vi fick vĂ„r pooldag idag oxĂ„ 😎 NĂ€r vi vid tvĂ„tiden bestĂ€mde att det fick vara nog med solande och gick hem sĂ„ var det som att trycka pĂ„ en knapp....dĂ„ kom regnet...🌧🌧🌧 Men den stora skillnaden mot nĂ€r det regnar hemma Ă€r att det hĂ€r Ă€ndĂ„ Ă€r vĂ€ldigt varmt och skönt ute.
 
Imorgon Àr det som sagt stora packare dagen och vi ska Àven lÀmna tillbaka vÄr hyrbil. PÄ tisdag morgon tar vi en taxi till flygplatsen i Ft Lauderdale och sen flyger vi till Chicago dÀr vi fÄr vÀnta nÀrmare fem timmar pÄ planet som tar oss hem till gamla Svedala igen. Landar i Sverige strax efter 11 pÄ förmiddagen.
 
Jag ska ju förstÄs försöka hinna skriva nÄgra rader till innan vi kommer hem men om det nu inte blir sÄ, sÄ fÄr vi tacka alla som hÀngt med för den hÀr gÄngen och hoppas ni hÀnger med igen till nÀsta resa som blir i mars 2018. Vet inte exakt datum men vÄr kryssning börjar 19 mars och vi Äker ju alltid nÄgra dagar innan. Men Äterkommer om det nÀr allt Àr bokat.
 
Stor kram frĂ„n oss till er alla ❀
 
Lite snacks vid poolen 😜
 
Benke "vattnar" vÄrt lilla husdjur.....
 
VĂ„rt drĂ€ktiga lilla husdjur.....kommer alltid och vill dricka fĂ€rkvattnet frĂ„n duschen.....( jag tror iallafall hon Ă€r drĂ€ktig đŸ€”đŸ™„......sen har hon nĂ„gra andra smĂ„ som hon hĂ„ller reda pĂ„ 😂)
 
Lite beachvy....
 
Livvakts hydda.....😜
 
Lite lost.....
 
đŸ€ŁđŸ€ŁđŸ€Ł
 
Mera beachvy....
 
SĂ€mre utsikt kan man ju ha.....
 
Nice......
 
Hej hej......
 
HÀr förbereder dom och riggar inför bion ikvÀll.....(som inte blev av)
 
KvÀllsmys innan himlen öppnade sig....
 
Sawgrass đŸ€‘đŸ€‘đŸ€‘đŸ€‘
 
HÀftig fikavagn inne pÄ Sawgrass 
 
Passar pĂ„ att ta en liten snabbvila.......ser nĂ€stan ut som om man Ă€r i en bilhall men vi Ă€r fortfarande pĂ„ sawgrass đŸ™„đŸ€ŁđŸ€Ł
 
En sen lunch....supergod crepes med BLT sallad i
 
HjĂ€lp đŸ˜±
 
Klockan Ă€r ca 21.40 och nu Ă€r vi fĂ€rdiga att Ă„ka hem 😀😀😀
 
Idag nÀr vi precis lÀmnat vÄra sköna solstolar sÄ kom regnet.....
 
Det syns inte hur mycket det regnar........men det Àr mycket......

Kommentarer
Postat av: Kim

Neej stanna nÄgra veckor till sÄ vi har nÄgot roligt att lÀsa! :) Fan va skönt det ser ut! Fick skrapa rutorna imorse sÄ ni kommer ju hem till -900 grader men Àn sÄ lÀnge ingen snö! :)

2017-11-13 @ 11:52:42
Postat av: Gunnel

Kul att ni kommer hem, och har förstÄs mycket att berÀtta
Ha en behaglig hemfÀrd och glöm inte lite varma klÀder för hÀr Àr det inte sÄ varmt som ni Àr vana vid

2017-11-14 @ 05:46:29

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0