Dax för ny resa

Hej hopp!!
Nu är det äntligen dax igen för vår årliga höstresa. Resan går som varje höst mot Boston där vi hoppar på en liten kryssningsbåt och tuffar ner mot Karibien. Rutten blir lite annorlunda mot den planerade eftersom orkanerna har ställt till det så förfärligt på några av öarna som vi skulle ha kommit till. Efter 12 dagar i Karibien anländer vi Fort Lauderdale i Florida där vi stannar ett tag 😀
 
Just nu sitter vi i SAS loungen på Arlanda och väntar på att få gå ombord på planet till Chicago där vi sen byter till ett nytt plan som tar oss till Boston.
 
Det har ju inte börjat så bra......när vi checkade in så "smet" min väska innan killen hade satt på tagen. Orutin....jag frågade lite lätt stressat om inte tagen skulle på innan han släppte iväg den och han sa...men oj...hur kunde den smita......så jag är lätt panikslagen att dom inte får tag på den eller kanske till o med taggar på fel väska......😱😱 dom säger bara efter några telefonsamtal att vi får lita på att det blir rätt när dom hittar den.
 
Det har ju varit en jobbig höst och nu känns det rätt bra att komma iväg lite. I måndags körde vi Sanoir till Sara i Köping och det var ju väldigt sorgligt att komma dit med bara en häst. Sarah och hennes föräldrar tyckte ju väldigt mycket om Hennezzy och tyckte det kändes tomt när vi kom utan honom. 
 
Igår var det packar dagen men så klart måste man ju fixa både hår och naglar sista dagen så packningen kom inte igång på allvar förrän framåt sen kväll......lite som vanligt 😜 men den här gången kändes det rätt bra för vi har haft tid att göra klart det sista idag. Taxin kom inte och hämtade oss förrän 12.30. Kändes både lyxigt och lite konstigt.
 
Nu måste vi strax gå bort till vår gate så nu får ni hålla alla tummar och tår att jag får min väska när vi mellanlandar i Chicago. 
 
 
Boris sitter och kollar misstänksamt på våra väskor....
 
Cheers 🍸🥃
 
Finaste Hennezzy ❤️❤️❤️

Kommentarer
Postat av: Sandra

Vilken otur 😪 Vi får hålla våra tummar att det blir rätt väska som kommer fram med er! 😂😍
Ha en skön semester så ses vi hemma om en månad 😄
Sigge vill också vara med lite, Glöm inte honom!! 😍♥️♥️

2017-10-18 @ 18:52:17
Postat av: Kim

Spännande med väskan! Jag tror nog det blir en del shoppande för den lär ju inte komma fram! :) Ha en bra resa så får vi hoppas att väskan också får en trevlig resa! :)

2017-10-19 @ 11:51:07
Postat av: Inga&Janne

Hare toppen!!

2017-10-19 @ 13:02:08
Postat av: Irene

Vilken otur med väskan!! Eller kanske tur😜😜. Då blir det extra mycket shopping. Nä, hoppas den kommer till rätta.
Ha en härlig semester. 🌞😎🍸

2017-10-19 @ 14:56:33
Postat av: Anonym

Ha en skön semester

2017-10-19 @ 15:49:22
Postat av: Gunnel

Hoppas väskan har kommit fram

2017-10-20 @ 06:27:59
Postat av: Gunnel

Hoppas väskan har kommit fram

2017-10-20 @ 06:28:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0