Serenade of the Seas

Hej hopp!! Det är söndag eftermiddag och vi har precis kommit ner till vår hytt efter en härlig dag i solen.
 
I fredags kom vi ombord på Serenade of the Seas. Det gick inte riktigt lika fort och smidigt som det brukar. Först var trafiken i Boston fruktansvärd men vi hade en bra taxi chafför som kunde massor av konstiga smitvägar så det gick ändå rätt ok. Men när vi blev avsläppta vid terminalen var det stort kaos.....Serenade låg vid någon annan terminal mot vad den brukar göra och denna var mycket mindre så vi var tvungna att köa utanför minst en timme innan vi ens kom in i terminalen. Därinne var det större säkerhets kontroll än vanligt och det är ju ändå bra så då får man väl stå ut med att det tar längre tid.....Jag fastnade ju såklart i kontrollen och de undersökte mej väldigt noga och undrade varför apparaten tjöt fast vi plockat bort allt vi kunde komma på......jag tänkte ju inte på att jag har hela benet fullt med massor av pinnar och skruvar förrän dom frågade om det 😳😜
 
Vädret var helt fantastiskt så vi kunde ha vårt Sailaway party på pooldäck utan att frysa. När man åker från Boston den här tiden på året så vet man aldrig. Vi har ju t.o.m haft snö på pooldäck när tuffat iväg 😎⛄️
 
När vi gjorde den obligatoriska drillen.....säkerhets genomgång vid livbåtarna......som vi måste göra innan avgång varje kryssning så mötte vi "gamla" bekanta som vi träffat ett antal gånger på olika kryssningar. Jean och John from Buffalo. 
 
Igår hade vi först en skön dag på pooldäck. Det var lite blåsigt men solen värmer skönt 😎 På kvällen hade kapten ett välkommen ombord party med lite mingel. Kapten kommer från Polen och är en kul prick som vi åkt med förut.
 
I matsalen har vi fått ett bord för två......känns lite konstigt men helt ok. Vi har däremot två trevliga kypare som är väldigt pratsamma. 
 
Nu ska jag softa lite innan det är dax för kvällens äventyr. Vi ska börja kvällen med att gå på teatern och se en show innan middagen. Sen får vi se.....kanske går vi och hälsar på Danny (som vi träffade på förra kryssen) Han är pianomannen i en av barerna. En super trevlig, otroligt underhållande duktig pianist.
 
So for now....bye bye
 
Vår hytt....
 
Mera hytt.....
 
På däck och gör våran "drill"
 
Sailaway party på däck 😎
 
😘😎
 
Lugnet före stormen i poolen 😀
 
Bye bye Boston
 
Härlig solnedgång medans vi packar upp....
 
Smarrig frukost
 
Poolhäng.....
 
Nytt för i år.....vi har fått en egen Baywatch snubbe i poolen😂 
 
kvällsmingel och lyssnar på kapten
 
Just nu.....

Kommentarer
Postat av: Gunnel

lyxliv

2017-10-23 @ 05:24:42
Postat av: Inga

Snyggingar!!

2017-10-23 @ 12:33:51
Postat av: Kesslers

2 saker; vad är drillen och watch up for baywatch!

2017-10-23 @ 13:26:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0