St:Kitts

I dag har vi kommit iland efter flera dagar till havs. Lite skönt att känna fast mark under fötterna ett tag fast vi har haft fantastiska dagar utan sjögång och det är vi mycket tacksamma för 😀😀😀 inga orkaner i sikte heller.  
 
Vi har varit på St Kitts som är en väldigt grön och vacker ö med ca 50 000 invånare och huvudspråket är engelska så det är ju enklare för oss. Det är en trevlig ö med massor av härliga beacher. Den här gången valde vi en som vi inte varit på förut som heter Friar's Bay. 
Taxiresan dit var lika upp-och-ner och smala kringel-i-krok-vägar som vanligt😬😱 Men den vackra utsikten gör att skräcken man känner mildras lite....
 
Friars Bay Beach var en liten men superhärlig Beach med en fin restaurang direkt på stranden. Vattnet var inte turkost som det är på vissa öar men väldigt skönt 🏖🌴😎 Så det blev ett antal slappa timmar i solstolen och gick i vattnet och plaskade lite med jämna mellanrum när man behövde svalka av sig lite.
Vi hade bestämt med "vår" taxi kille att komma och hämta oss klockan 3, och klockan tre stod han snällt och väntade på oss. Han tog inget betalt när han släppte av oss för han ville att vi skulle lita på att han kom tillbaka när vi bestämt och det känns ju tryggt och väldigt seriöst 😀
 
Igår var det lite busväder....inte så att det gungade men tillräckligt för att det inte var så skönt att sitta ute på pooldäck. Så då vandrade vi runt lite på båten, shoppade lite, träffade några bekanta som vi pratade med .......
Träffade på Jean och John från Buffalo. Jean har som en liten bisyssla att hon gör smycken och nu inför kryssen hade hon gjort armband till några av de vänner som de skulle kryssa med och ett var till mej. Jättegulligt av henne tycker jag och en väldigt rolig idé att göra armband av........drinkpinnar 😀😜 (se bild nedan)
 
Igår e.m klarnade det upp och vi åt en smarrig lunch ute på en av special restaurangerna som finns. IZUMI - det är en japansk restaurang och har fantastisk god sushi.
 
Nu sitter vi och softar på balkongen och väntar på att vi ska tuffa ut från Besseterre som stan på St Kitts heter.
I morgon kommer vi till Antigua. Ha det bäst och vi lovar att skicka lite ☀️☀️☀️ 
 
 
Det här är vår polska kapten
 
Lite vandring kring båten
 
Här är centrum....
 
Spelhålan - Royal Casino är rätt stor och normalt är det fullt överallt.....
 
 
 
Här är en liten blick över teatern
 
 
 
 
Ingången till puben Crown & Castle
 
Mera pub.....brukar ibland spela dart där.....
 
Champagne baren....
 
Sköna fåtöljer 

Jean och John
 
Armbandet jag fick av Jean.....fick även med ett hänge som man kan ha runt halsen
 
Smarrig sushi lunch med bästa utsikten
 
St:Kitts från vår balkong
 
Mera St:Kitts
 
Hamnen
 
Vi gjorde ett stopp med taxin när vi åkte till beachen. Det är faktiskt två olika hav till höger och vänster sida.
Fantastiskt vackert
 
Fin bakgrund
 
Friars Beach 
 
Nån hade gjort en elefant i sanden. Tyvärr har den brutit snabeln 😜
 

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Skönt ni har det

2017-10-25 @ 05:57:37
Postat av: Kim

Alltid lika roligt att få läsa om era äventyr och ännu bättre att få se bilder! Ni borde faktiskt resa oftare! :)

2017-10-25 @ 12:42:52
Postat av: Irene

Wow, vilka härliga bilder! Särskilt den med hav på båda sidorna. Härligt att se att ni har det bra😀. Idag skiner solen, så härligt. Det är visserligen bara 4 grader men det är sol😎.
Kram

2017-10-30 @ 13:43:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0