Time Square och Outlets

Nu är det väl dax för en liten uppdatering. Vi gör ju inte så mycket som är intressant att skriva om. Vi njuter av livet och tar dagen som den kommer. Sååå härligt. Vi skulle faktiskt kunna stanna här ett bra tag till. Inte bara för att vädret är så mycket skönare än hemma utan för att vi faktiskt trivs med tillvaron och människorna här. Att solen skiner för det mesta gör ju inte saken sämre 😎😜 Men sen är det så klart att vi saknar alla nära och kära. Både djur och människor så det blir nog bra att komma hem oxå 😍 men än är det några dagar kvar här i värmen.
 
Vi tillbringar förmiddagarna vid poolen och sen brukar vi dra iväg och göra något. Häromdagen åkte vi längs hela Fort Myers Beach (som är rätt lång) för att komma till det som kallas Times Square. Det är den delen av ön där "allt" händer och är väldigt populärt. Jag fick nästan panik.....miljoner bilar och folk på liten yta....trodde aldrig att vi skulle hitta någon parkering.....alla bara åkte runt runt och letade. Men vi hade tur.....det åkte en precis när vi var vid den rutan 😀
När vi traskat runt en stund konstaterade vi att det var väldigt överreklamerat..... alldeles för mycket folk. På beachen låg de som packade sillar och det var bara massa turistbutiker som det kryllade av folk i.....pust.....Vi letade upp en restaurang som såg mysig ut och inte hade så mycket folk för en liten lätt lunch. Guacamole och majsships som egentligen var en förrätt för en person blev en perfekt lunch 😀 Efter lunchen var det en lättnad att få åka hem till vår del av ön igen. 
 
Igår åkte vi iväg till en outlet som jag lyckats snoka rätt på. Alla gallerior här i Florida har väldigt mycket air condition på så de är väldigt kalla att gå i, så jag brukar alltid tänka att nästa gång måste jag ha mer kläder på mej.....så nu när vi skulle åka till Miromar outlet så tänkte jag nu jäklar ska jag sätta på mej ett par jeans så jag inte fryser ihjäl som jag brukar göra.......meeeen det visade sig att Miromars outlet var en utomhus galleria......det var som en liten stadsdel med butiker längs med gågatorna. Det var supermysigt.....meeeen super varmt med jeans....😳 Så det var bara till att shoppa en kjol och byta lite snabbt på närmaste damrum 😜 Det visade sig sen att nästa "galleria" vi åkte till oxå var utomhus så inga mer kalla inomhus gallerior för mej tack. Mycket mysigare och trevligare att gå utomhus.
 
Just nu sitter vi på en uteplats som hör till "vårt" hus. Straxt bredvid poolen och precis vid vattnet så vi hör vågorna skalpå mot beachen. Solen håller på att gå ner och det är supervackert när solen glittrar i vattnet. Det är otroligt lugnt och skönt och väldigt rogivande. Nu ska jag snart gå upp till vår lägenhet och steka på några hamburgare som är förberedda med insprängd cheddarost och bacon.
Hmmm kanske skulle det behövas springa några varv med dammsugaren oxå 😜😜
 
 Soliga kramar från oss ☀️☀️☀️😘😘😘
 
Den packade beachen vid Times Square
 
Hänger på piren vid Times Square och spanar efter pelikaner och delfiner. Såg några delfiner fast hann inte få med dem på bild.
 
En landande pelikan
 
Mingel vid Times Square 
 
Hittade en rätt mysig restaurang för lunch......
 
Väntar på beställningen.....
 
God guacamole och chips.......
 
Här i USA får man ju alltid sugrör till allt man dricker......blev förvånad när vi inte fick det här. Frågade efter ett och det är tydligen förbjudet enl. lag att använda sugrör här på Fort Myers Beach. För många djur skadas av dom när de hamnar i vattnet för att människor är så korkade att de inte kan slänga de i soporna. Bra lag tycker jag 👍
 
Hittade en rätt folktom gata 😀
 
Benke hittade en liten häst att åka på 😂😂
 
Lite shopping på "Konsum" 
 
Bra med en kylväska att ta hem kylvaror i......
 
Poolhäng
 
Miromar outlet
 
Trevliga gågator med shopping
 
Mysig shopping med massor av fontäner och härliga sittgrupper. Nacka Forum kan slänga sig i väggen 😜😜
 
Små paddisar fanns det i vissa dammar
 
Sittpaus.....
 
Väntar på en härlig middag på "The Saloon" i Coconut Point Mall
 
Min fantastiska middag - sallad med grillad lax, grillade grönsaker och avokado. Såååå gott
 
Benke mycket nöjd med sin burgare. Den bästa han ätit tyckte han......
 
Dagens blogghörna
 
"vår" Beach......så vackert vid solnedgången
 
Så otroligt vit och finkornig sand
 
Vårt hus.....
 
Solnedgång......
 
Nu är det dax att brassa burgare
 
Färdigt.......

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Vad mysigt ni har det

2018-04-06 @ 05:58:55
Postat av: Irene

Ser riktigt härligt ut!😎🌞
Här har det regnat i två dagar och idag är det snöblandat regn. Inte lika härligt😕.

2018-04-06 @ 08:42:54
Postat av: Broder

Benke kan väl köra dammsugaren!! Något ska han göra.
Här har det snöat igen

2018-04-06 @ 11:18:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0