Antigua och sjögång

God eftermiddag alla landkrabbor 😘 Sitter just nu på pooldäck och tittar på en böljande pool. Vi har lite gungel-i-gung här på det sju haven. Så det är stora vågor i poolen 😜 Vi har absolut inget oväder....tvärt om vi har superskönt i solen.....men det är lite upprört hav och stora vågor på ca 3-4 meter och så kommer det nog tyvärr vara hela vägen upp till Fort Lauderdale. Vi såg när vi var inne och käkade lite lunch att dom hängt upp spypåsar vid alla trappor....🤢🤢 
 
Jag brukar ju sitta på vår balkong och blogga men just nu vågar jag inte gå ner till vår hytt för risken finns att man blir fast där......Så länge man sitter ute på pooldäck brukar det gå bra......😳 Och så har vi ju förstås knaprat i oss lite sjösjukepiller och det var ganska många kryssningar sedan vi behövde det.
 
Igår var vi på ännu en härlig ö - Antigua.. Staden St.John som huvudstaden heter är en hyfsad stor stad med tanke på öns storlek och vi anlägger precis mitt i Stan 😀. Antigua är känd för sina många beacher.....365 st....så en för varje dag på året. Vi försöker åka till olika beacher varje gång som vi är här och än så länge har vi aldrig blivit besvikna på någon. Den här gången ville vi åka till en Beach som vi blivit tipsade om som ligger ca 30 min bort. "A quiet little corner of Paradise" som någon sa ☺️ Ffryers Beach ( ja det ska vara två f ☺️)
 
Vi tog alltså en taxi med en trevlig chaufför som heter Curtis och åkte bort till Ffryers. Det är alltid roligt när beachen ligger en bit bort så man får se lite av öarna man kommer till och de flesta chafförer brukar vara väldigt pratsamma och trevliga. Curtis berättade att på Antigua bor det bara 20 tusen människor och 9 av 10 är kvinnor så det är lite knasig fördelning. De värderar sina kvinnor högt och att kränka eller bära hand på en kvinna betyder hårda straff. Det är skolplikt på Antigua och de har sina skoluniformer som på de flesta karibiska öar.
 
Ffryers Beach var lika härlig som vi hört. Fantastiskt turkost vatten och vit sand och det bästa av allt inte så mycket folk. 
 
Efter vi lämnade Antigua igår e.m. så är det nu full fräs upp mot Florida så idag är det alltså den sista "riktiga" dagen......i morgon är det dax att packa....(hoppas det inte gungar mer då 🙄) Otroligt vad fort tiden går när man har roligt. Så på fredag morgon anländer vi Fort Lauderdale. Där ska vi hämta upp en hyrbil och ta oss till Fort Mayers där vi hyrt en lägenhet. Ska bli kul 😀
 
I kväll är det den sista "Formel night" och jag vet att vi får Lobster till middag 😍 hoppas bara man får till fejset ordentligt i alla vågor 😬🤣
 
Så nu är det nog slutrapporterat från Serenade of the Seas. Hörs från Fort Myers 😘  Bye bye
 
Antigua
 
St.John, Antigua
 
Mera St John
 
Härliga Ffryers Beach 
 
Tog en liten promenad på beachen och spanade in dessa hus som är under byggnation....nåt att köpa kanske....
 
Den lokala baren på stranden 🤣🤣
 
Det fanns faktiskt en restaurang oxå
 
Riktig mysig.....
 
Min Beach kille 😀😍
 
Infarten till beachen/restaurangen
 
Det känns som om fartygen är ända in i stan 😜
 
Här är hela vårt middags sällskap.....(tyskarna i mitten😀)
 
Det ser inte ut att vara så höga vågor......
 
Skönt på pooldäck
 
Jag bloggande på pooldäck 😎

Kommentarer
Postat av: Gunnel

GLAD PÅSK på er
med hälsning från en som åkt på världens förkylning. Kanske fick jag den på Trädgårdsmässan . Nu får ni ha det bra nu när ni snart kommer iland igen.
Kram från mamma

2018-03-29 @ 07:03:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0