Packa packa packa

Torsdag kväll och vi ska snart äta vår sista middag här i Florida. Det blir Benkes favorit....hamburgare 😜 Gott med både ananas och avokado på. 
 
Vi är väl i stort sett färdig packade med bara lite små saker som ska ner i de ganska fullproppade väskorna .  Det blir alltid lite avslaget och tråkigt sista dagen och man försöker skjuta upp den där fabaskade packningen in i det sista men......det blir ju inte roligare för att man tar det sen....... Nu har vi iallafall packat, tagit en kvälls promenad och nu ska vi snart äta middag. 
 
 Vi hade ju hoppats på riktigt fint sol och bad väder idag eftersom det är Thanksgiving och allting är stängt.  Det hade ju varit nice att bara få njuta av solen sista dagen......men icke sa nicke......nu är det vinter här och då kan det vara 20 grader och blåsa lite kyligt......hemma hade vi ju inte tyckt att det var kallt men nu vill vi allt ha lite varmare temperatur för att plaska i havet. Vi satt på beachen nån timme innan vi gav upp hoppet att solen skulle komma fram. 
 
I morgon blir det en låååång dag. Vi planerar att lämna lägenheten senast klockan åtta i morgonbitti. Räknar med att det tar runt en timme att köra upp till Fort Myers flygplats där vi lämnar av vår hyrbil. Förhoppningsvis är det inte så mycket trafik som vi är vana med vid rusningstid. 
 
Planet går klockan 11 som tar oss upp till New York. Där har vi fyra timmars väntan tills nästa plan tar oss hem till gamla Sverige. Landar på Arlanda lördag morgon strax efter sju (svensk tid)
 
Jag kanske skriver några rader när vi sitter i New York och väntar på vårt plan.....men om jag inte gör det så får jag tacka redan nu för den här gången......och hoppas att ni hänger med även nästa gång som blir i början av april. So for now....bye bye och kramar från oss 😘
 
Nu är det jul igen......
 
En bänksittare som jag hittade.....😜
 
Coconut Points......som en egen liten stadsdel med butiker, restauranger och bostäder
 
Man kanske skulle köpa sig en lägenhet här......🤔
 
😍😍😍
 
Nu blev han glad......😂👍
 
Mysig ingång till en butik.....Sandra - visst är det dina fotöljer 🤗
 
Vi kämpar väl en stund på beachen.....
 
Brrrr......fryser.....men bada nu då.....😜
 
Till och med den här killen tyckte det var ruggigt.....Lite synd om honom för hans fiskegubbe var hemma och firade Thanksgiving medan han väntar tålmodigt.....
 
Packa packa packa.....
 
Sista bloggen från den här hörnan......
 
Happy Thanksgiving till alla 😀😀😀
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Välkommen hem till kylan, idag på morgonen -2 grader

2018-11-23 @ 06:09:21
Postat av: Åke

Sverige-snöar å kallt. Inte trevligt, men ni är välkomna tillbaka till fosterlandet.

2018-11-23 @ 21:52:52
Postat av: Sandra

Fotöljerna är precis likadana som den jag har hemma :)

2018-12-13 @ 22:04:51
Postat av: Sandra

Fotöljerna är precis likadana som den jag har hemma :)

2018-12-13 @ 22:04:52
Postat av: Sandra

Fotöljerna är precis likadana som den jag har hemma :)

2018-12-13 @ 22:04:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0