Äntligen ny resa

Godmorgon!! Klockan är 07.00 och har nyss vaknat på ett hotellrum i Miami Beach 😀 Vi har alltså åkt på en ny resa och jag hoppas att ni vill hänga med på våra kommande äventyr. 
 
Det har ju inte varit helt självklart att vi verkligen skulle komma iväg denna gång med tanke på det abort viruset som har härjat runt om i landet och framförallt ute på värmdö. Så det har ju varit osäkert in i det sista om vi skulle kunna åka. Så det kändes extra bra i söndags när vi lämnade av Sanoiren hos bästa Sara i Köping. 
 
I måndags var det full fart med allt fix som skulle göras och såklart snygga till både hår och naglar. Passade på att göra ett litet snabbt besök hos tandläkaren oxå 🙄 
 
Men vi var ovanligt effektiva när det gällde packningen för vi hade för en gång skull förberett en hel del och det var man rätt tacksam för då blev vi klara i hyfsad tid istället för att hålla på hAlva natten som vi brukar göra. Så klockan elva släckte vi lamporna och försökte sova ett par timmar. 
 
klockan 03.30 ringde klockan och det var dax att gå upp. Då ångrade jag mej lite att jag bokat ett tidigt flyg 😜 04.30 kom taxin och tog oss till Arlanda och där är det ju full fart trots den tidiga timmen. Efter incheckning satt vi stund och softade och åt lite frukost i SAS loungen innan vi gick ombord på planet. Vi flög först till Köpenhamn där vi endast hade 50 minuter på oss tills planet till Miami skulle gå. 
 
Flyget över Atlanten gick väldigt lugnt och fint....inga konstiga luftgropar eller turbulens 🙏 men den var vääääääldig lång. Elva timmar var den beräknad till men den tog närmare tolv. Vi tittade på fyra filmer och käkade tre gånger och längtade bara till att komma fram......
 
Det som är konstigt är att dagen blir otrooooligt lång. Fast vi varit på väg i så många timmar var klockan bara runt tre på em när vi landade. Immigration och tullen var nog det snabbaste någonsin när vi kommit över till USA. Supersmidigt med en maskin man gick till själv och fick scanna in både pass, fingeravtryck och ta foto. Sen granskade de bara "kvittot" som kom ut ur maskinen.
 
Taxi till hotellet och bytte de varma kläderna vi hade på oss till lite mer behagligt i den 29 gradiga värmen. Vi lufsade runt på stan en liten stund. Gick ner till beachen och kollade läget men resan hade ju tagit ut sin rätt och vi var rätt möra. Efter en snabbtitt på hotellets rätt mysiga takpool så gick vi till vårt rum. När klockan var halv 8 släckte vi lamporna och sov 😴😴😴😴
 
Nu ska vi ut och leta frukost. Ha det bäst så hörs vi senare. Kram från oss
 
Sanoiren installerad hos Sara ❤️🐴
 
Boris med den nys favoriten.....torkad banan ❤️🐿
 
Miami Beach 
 
Mera Beach...... 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Härligt att höra att resan gick så smidigt. Ha det så bra!😎

2019-04-03 @ 14:36:11
Postat av: Åke

Skönt med smidiga resor,sov inte bort hela semestern nu.
Själva håller vi på å packar grejor i huset.
Vi har köpt nytt och sålt det gamla.
Må så gött

2019-04-03 @ 17:20:15
Postat av: Gunnel

Skönt att ni nu äntligen är på plats i USA. Ha en härlig semester med mycket sol och bad.

2019-04-04 @ 06:09:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0